Unde găseşti cosmetice la preţuri reduse de Black Friday 2015

De black friday, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:20
Mai e puţin până la Black Friday-ul de anul acesta, iar noi am început deja să ne facem lista cu produse cosmetice pe care ni le-am dori. Și pentru ca experiența ta de shopping să fie simplă și eficientă, azi îți spunem și ce magazine online au anunțat reduceri la cosmetice, în următoarea perioadă.

Răsfăț pentru simțuri

Pe nailshop.ro găsești o mulțime de produse dedicate unghiilor tale, dar nu numai. Nouă, de exemplu, ne-au atras atenția unturile de corp aromate, cu extracte naturale, precum cel cu kiwi și aloe vera, de la Olive Tree Spa Clinic. Pentru că nu mai e mult până când iarna își va intra în drepturi, pielea noastră are nevoie de un plus de îngrijire în această perioadă, iar nouă ne plac la nebunie produsele aromate, cu ajutorul cărora ne putem răsfăța simțurile!

unt de corp

Machiaj profesional la preț accesibil

Dintre toate produsele de pe cupio.ro – produse de îngrijire personală și de make-up – nouă ne-au plăcut mult seturile de pensule profesionale Cupio. Cel mai mic dintre acestea conține 13 pensule de diferite mărimi și cu forme variate, cu ajutorul cărora îți vei putea realiza singură, ori de câte ori ai nevoie, un machiaj profesional, chiar la tine acasă. Pe noi ne-au cucerit!

pensule de machiaj

Parfum de iarnă

Un alt magazin online care a anunțat deja reduceri de Black Friday este și soleshop.ro. Și, având în vedere că ne doream deja de ceva vreme un nou parfum pentru sezonul rece în care am intrat, aceasta este cea mai potrivită ocazie pentru a-l achiziționa. Noi am ales Dahlia Noir de la Givenchy, pe care sperăm să-l găsim la un preț redus, însă oferta de parfumuri este variată, așa că merită să arunci o privire pe site.

parfum givenchy

Cadouri pentru cei dragi

Da, știm că mai avem timp pentru a cumpăra cadouri pentru cei dragi de Crăciun, însă noi ne-am gândit să profităm de reducerile speciale de Black Friday și să începem să cumpărăm deja o parte din daruri. Pe hiris.ro găsești o mulțime de seturi cadou, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Nouă, de exemplu, ne-a plăcut mult setul Trussardi Black Extreme pentru bărbați, compus din apă de toaletă și gel de duș, pe care îl poți dărui oricărui bărbat drag din viața ta, fie el iubitul, tatăl sau cel mai bun prieten.

set cadou pentru barbati

Foto: 123rf, produse PR

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!