Profită de oferta STEFANEL cu ocazia Black Friday! 29 ŞI 30 noiembrie!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:21

Cel mai simplu şi eficient mod de a-ţi moderniza garderoba este să îţi cumperi accesorii la modă în fiecare sezon. Şi este foarte important să optezi pentru produse din materiale de calitate superioară, cu finisaje bune şi aspect premium.
Astfel, te vor ajuta să dai un aer fresh garderobei tale, alegând piese esenţiale, pe care să le poţi purta în tot felul de combinaţii interesante.
Profită de reducerile de la STEFANEL cu ocazia Black Friday. Ai 30% reducere la întreaga colecţie toamnă-iarnă, vineri şi sâmbătă (29-30 noiembrie)! Te aşteptăm în magazine!
Profită de oferta STEFANEL cu ocazia Black Friday! 29 ŞI 30 noiembrie!
Genţile şi încălţămintea STEFANEL din noua colecţie sunt în linie cu tendinţele din modă şi împreună cu eşarfele, mănuşile lungi şi căciulile completează fiecare look pentru un aspect personalizat şi totodată Gama cromatica a colecţiei include culori calde si neutre cum sunt camelul şi rozul prăfuit, galbenul auriu, castaniul. Albul lapte şi negrul completează paleta cromatică. Alege ce ţi se potriveşte din oferta de genţi, pantofi, ghete, eşarfe, căciuli şi mănuşi din colecţia toamnă-iarnă STEFANEL şi vei fi în pas cu moda! Sau investeşte într-o piesă de calitate din caşmir, un pulover călduros care te va răsfăţa în zilele de iarnă!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!