Ce bijuterii poți cumpăra la reduceri de Black Friday 2015

De black friday, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19
Iubim bijuteriile și, dacă s-ar putea, ne-am cumpăra săptămânal câte o nouă bijuterie. Cu toate acestea, e de înțeles că bugetul nu ne permite să facem asta atât de des. Totuși, cu ocazia acestui Black Friday ne-am hotărât să profităm cât putem de reducerile consistente și să ne completăm colecțiile de bijuterii. Uite ce am ales!

Un colier statement

E musai să ai măcar un astfel de colier în colecția de bijuterii. Dincolo de faptul că scoate din anonimat orice ținută, majoritatea sunt pur și simplu superbe! Nouă ne-a atras atenția acest colier auriu.

colier statement auriu Un colier casual

Pentru ținutele de zi, ne plac accesoriile simple, dar de efect. Așa cum este acest colier casual, la baza gâtului, din lanț auriu și fir textil. Un astfel de accesoriu poate fi purtat atât la ținute casual-elegante, cu o rochie, de exemplu, dar și la ținute casual-sport, cu jeanși și un tricou simplu, alb.

colier casual

Un colier elegant, pentru ocazii speciale

Dacă și tu ești ca noi, atunci probabil că ai multe coliere elegante, dar… asta nu înseamnă că nu îți mai poți achiziționa încă unul! Colierul elegant de care noi ne-am îndrăgostit are cristale translucide montate în metal auriu, iar aerul pe care îl emană este unul de extravaganță.

colier elegantO brățară cu pietre din sticlă

Rafinată, elegantă și foarte feminină, această brățară cu pietre din sticlă ne-a cucerit din primul moment în care am văzut-o. În plus, pentru că se apropie Sărbătorile, o poți comanda acum la reducere și o poți oferi cadou mai târziu, unei persoane dragi.

bratara cu pietre din sticla

O brățară cu motive florale

Ne plac bijuteriile cu detalii delicate, feminine, așa cum este și această brățară cu motive florale. O astfel de bijuterie este ușor de asortat, pentru că o poți purta la multe ținute, atât de zi, cât și de seară, elegante. În plus, sezonul acesta se poartă foarte mult atât accesoriile metalice, cât și cele cu un ușor aer boho-șic, iar brățara aceasta de care noi ne-am îndrăgostit se încadrează perfect în ambele tendințe!

bratara cu motive florale

Foto: 123rf, produse PR

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!