Ce aparate de îngrijire personală poți cumpăra la reduceri de Black Friday 2015

De Andreea Catrina pe
Ca în fiecare an, reducerile de Black Friday sunt motivul perfect pentru cumpărături! Anul acesta noi ne-am hotărât să investim într-o serie de aparate de îngrijire personală, de ultimă generație, care ne vor ajuta să economisim timp prețios și să arătăm mai bine!

Iată care sunt produsele pe care le-am trecut pe listă:

Un epilator de ultimă generație – Cele mai noi epilatoare apărute pe piață au tehnologii pe bază de lumină intens pulsată (IPL) a căror acțiune încetinește creșterea firelor de păr, lăsând pielea catifelată pentru mult mai mult timp, în comparație cu un epilator obișnuit.

Un kit pentru manichiură profesională – Dacă ești o împătimită a manichiurilor inedite, Black Friday-ul acesta este șansa ta să-ți achiziționezi un kit pentru manichiură profesională. Astfel, de acum înainte nu va mai trebui să-ți faci manichiura la salon și vei economisi timp prețios.

O placă de îndreptat părul – Pentru că vorbim despre produse de ultimă generație, o placă de îndreptat părul, de acest gen, are capacitatea de a diagnostica firul de păr și de a adapta temperatura, astfel încât părul să nu fie în niciun fel afectat. Cu siguranță că merită investiția!

Un ondulator cu înveliș ceramic – Pentru că buclele nu se demodează niciodată, noi ne-am gândit să investim și într-un ondulator de calitate. Noile produse existente pe piață au învelișuri ceramice, pentru a proteja firele de păr și a le da un plus de strălucire, dar și tehnologii care îți fac buclele să reziste mai mult.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro