Black Friday şi la asigurări! Uite ce reduceri au astăzi

De black friday, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:21

www.astraonline.ro, site-ul oficial de vânzări al Astra Asigurări, cea mai mare companie de profil din România, şi-a anunţat campania de reduceri pentru Black Friday.
Astfel, pe data de 29 noiembrie 2013, exclusiv pe site-ul companiei, clientii vor putea achizitiona politele de asigurare cu un discount de 10%. Reprezentantii site-ului spun ca acesta reducere poate fi cumulata cu cea speciala pentru plata online cu cardul, tot de 10 procente, care se aplica in cazul anumitor produse.
In campania de Black Friday au fost incluse atat politele auto (Casco si RCA) cat si cele non-auto, disponibile in acest moment online: asigurarea facultativa a locuintei, asigurarile de calatorie, de malpraxis, de sanatate, de accidente si chiar asigurarea animalelor de companie.
AstraOnline.ro a fost lansat in anul 2009 si in prezent este cunoscut ca fiind magazinul online de asigurari cu cel mai mare portofoliu de produse din Romania. In prezent 13 tipuri de asigurari pot fi achizitionate din confortul fotoliului personal, politele fiind livrate gratuit prin curier in orice localitate din Romania.
Cotatiile politelor de asigurare pot fi obtinute la adresa: https://www.astraonline.ro sau la numarul de telefon 0800.0800.90 (gratuit in orice retea din Romania).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!