5 genți pe care le găsești la reduceri de Black Friday

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:20
Geanta este una dintre acele accesorii care finisează o ținută și care nu trebuie să îți lipsească. Pentru că este Black Friday, ne-am gândit să îți facem o listă cu cinci astfel de piese pe care nu trebuie să le ratezi.

Geanta este, înainte de orice, un obiect util, în care transporți lucrurile importante de care ai nevoie într-o zi. Totuși, aspectul ei este foarte important, de aceea trebuie să o alegi cu grijă. O investiție sigură este geanta neagră! Nouă ne-a atras atenția un model clasic, foarte elegant, potrivit mai ales pentru ținutele de birou, pe care îl poți cumpăra de Black Friday de aici.

geanta neagra Nissa Black Friday

Din colecția de genți nu ar trebui să îți lipsească geanta în nuanțe neutre. Alege una crem sau gri, pentru că acestea sunt culorile care merg cu aproape orice. Găsești aici un model perfect atât pentru ținutele de zi, cât și pentru cele de seară. Versatilitatea unui astfel de produs este un motiv întemeiat să îl achiziționezi de Black Friday!

Geanta crem

Plicul nu trebuie să fie o geantă pe care să o porți doar seara. În zilele în care ai o ținută prețioasă și nu vrei să cari prea multe după tine, vei vedea că va fi cea mai bună alegere. Noi ne-am oprit la un model în culoarea anului, marsala, pe care îl găsești aici, la preț special de Black Friday.

plic marsala

Cum sărbătorile sunt aproape, vei avea nevoie de genți care să meargă la ținutele de petrecere. De Black Friday poți investi într-un plic metalic, pe care îl poți purta cu aproape orice. Am găsit modelul perfect aici.

Plic Auriu Black Friday

Pentru timpul liber ai nevoie de genți practice, care să îți ofere libertate de mișcare, dar în care să poți transporta lucrurile de care ai nevoie. Pentru astfel de momente folosește geanta mesager. Ne-a luat ochii un model într-o culoare îndrăzneață, pe care îl găsești aici, redus de Black Friday.

Geanta mesager Black Friday

Ai cel puțin cinci motive să nu ratezi ofertele de Black Friday!

Sursa foto: 123rf.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!