Ce telefon ne luăm de Black Friday 2016

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:18
Black Friday este momentul perfect pentru achiziția unui nou telefon mobil. Anul acesta ai de unde alege, majoritatea magazinelor online oferă reduceri de Black Friday.

Când este Black Friday?

Cel mai important eveniment al anului legat de shopping a început undeva la 1 noiembrie și va avea ca punct culminant weekendurile 18 – 20 noiembrie și 25 – 27 noiembrie.

Ce telefon alegem de Black Friday?

Conform emag.ro, cele mai cumpărate smartphones în 2016 au fost telefoanele mobile Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy A5, Samsung Galaxy S6 Edge, Apple Iphone 6S, Huawei P8 Lite, Apple iPhone 5S, Samsung GALAXY S7 Edge, Huawei P9 Lite, Samsung GALAXY S7 și Apple iPhone 7. Cu alte cuvinte, românii au cumpărat cele mai noi și cele mai performante telefoane mobile.

În funcțiile de nevoile tale, compară caracteristicile telefoanelor pe care le ai pe lista de dorințe și nu cumpăra din impuls. De Black Friday o să fii tentat să cumperi de toate, așa că stabilește-ți o sumă pe care să o cheltui și nu o depăși.

Stabilește-ți o listă cu specificațiile dorite: sistem de operare, procesor, memorie internă, memorie RAM, rezoluție cameră frontală și rezoluție cameră secundară, tip de ecran etc. În acest fel vei ajunge să îți faci o listă cu telefoanele pe care le poți lua în considerare pentru o eventuală achiziție.

Magazine care participă la Black Friday 2016

Emag.ro a rezervat data de 18 noiembrie ca singura zi de Black Friday în care poți profita de cele mai mari reduceri ale anului.

Orange.ro ți-a pregătit telefoane la preț special în perioada 18 – 27 noiembrie.

Germanos.ro te așteaptă cu oferte la telefoane inteligente în perioada 17 noiembrie (ora 22.00) – 20 noiembrie.

Clickshop.ro va începe perioada de reduceri Black Friday în data de 17 noiembrie (ora 22.00)

 Evomag.ro participă și anul acesta la Black Friday. Perioada de oferte speciale va fi 18 – 20 noiembrie.

Cel.ro a început perioada de reduceri de Black Friday pe 11 noiembrie.

Sursa foto 123rf

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!