Black Friday 2016 – Mobilă la preț redus

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:18
Reducerile de Black Friday sunt ocazia perfectă pentru a-ți achiziționa mobilă la prețuri mai mici. Dacă urmează să te muți, vrei să redecorezi sau pur și simplu vrei să aduci un aer proaspăt în casa ta, înainte de sărbători, iată unde vei putea găsi cele mai bune oferte la mobilă, cu ocazia Black Friday 2016!

Acestea sunt doar câteva dintre magazinele care comercializează mobilă și care s-au înscris în cursa de Black Friday de anul acesta.

Mobilă la preț de Black Friday 2016

Iată când apar promoțiile și ce am găsit noi interesant în aceste shop-uri online:

Someproduct.ro

Magazinul urmează să intre în cursa Black Friday 2016 în perioada 18 – 20 noiembrie. Pe lângă accesorii și decorațiuni, aici găsești piese de mobilier șic și moderne, precum setul de dormitor Liverpool, de mai jos.

set-dormitor-someproduct

Sensodays.ro

Pe sensodays.ro vei găsi în perioada 18 – 21 noiembrie o serie de reduceri considerabile, la tot felul de produse pentru casă, inclusiv mobilă. Pe noi ne-au atras deja reducerile pe care le-am văzut la mobilierul de baie.

Dolinex.ro

Dincolo de soluțiile oferite pentru instalații, pe dolinex.ro vei găsi pe 18 noiembrie, de Black Friday 2016, oferte de nerefuzat și la mobila de baie. Prețurile vor intra la apă, așa că dacă ai nevoie de un dulap înalt, un dulap suspendat sau o bază pentru noul tău lavoar, acum e momentul să faci cumpărăturile necesare.

Decorino.ro

Pe decorino.ro vei găsi în perioada 18 – 27 noiembrie 2016 o mulțime de reduceri oferite cu ocazia Black Friday. Pe noi ne-a impresionat selecția lor de covoare, de toate culorile și toate dimensiunile, însă în magazinul online poți găsi și piese de mobilier, oglinzi, lămpi sau obiecte sanitare.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!