Black Friday 2016. Iată de unde îți poți cumpăra cele mai ieftine decorațiuni

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:18
Promoțiile de Black Friday 2016 au început deja, așa că e cazul să profiți din plin de prețurile scăzute și de oferta variată. Dacă vrei să-ți redecorezi casa sau pur și simplu să îi aduci un aer nou înainte de sărbători, azi ți-am pregătit o listă a magazinelor de decorațiuni care au intrat în cursa reducerilor de acest Black Friday!

Iată, așadar, ce magazine de decorațiuni au reduceri mari de Black Friday 2016:

Pe Somproduct.ro am găsit o gamă largă de decorațiuni, mobilier sau corpuri de iluminat. În plus, deja există și o secțiune dedicată Crăciunului, așa că poți cumpăra și decorațiuni pentru sărbători la reducere. Prețurile au scăzut deja, cu până la 40% și urmează să mai scadă, pentru că magazinul a anunțat reduceri masive pentru week-end-ul 18-20 noiembrie, cu ocazia Black Friday 2016.

Și pe elefant.ro găsești deja decorațiuni la preț redus, deși pe 18 noiembrie, de Black Friday 2016, acestea vor scădea și mai mult. Indiferent de ce îți dorești pentru casă, sau poate chiar pentru birou, ori – de ce nu – pentru cadourile de Crăciun, pe elefant.ro vei găsi cu siguranță o gamă variată de decorațiuni!

Culinar.ro e locul perfect pentru tine dacă ai nevoie de produse decorative sau accesorii de bucătărie. Dincolo de faptul că au o gamă largă de produse dedicate pasionaților de gastronomie sau gurmanzilor, magazinul are pe stoc și ingrediente, produse de curățat sau cărți cu temă gastronomică. Culinar.ro intră în cursa reducerilor de Black Friday 2016 în week-end-ul 18-20 noiembrie!

Dacă ești pasionată de obiectele de mobilier și de decorațiunile retro, atunci cu siguranță că vei găsi ceva pe placul tău pe retroboutique.ro! Magazinul a intrat în cursa reducerilor de Black Friday, cu toate că încă nu s-a anunțat cu exactitate data la care prețurile vor intra la apă.

În magazinul online KitchenShop, pentrugatit.ro, au început deja lichidările de stoc! Acum e momentul să-ți cumperi decorațiuni la preț redus, instrumente de bucătărie sau chiar electrocasnice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!