Black Friday 2016: cele mai avantajoase oferte la parfumuri în magazinele online

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:19

Se anunță un final de toamnă „parfumat” odată cu promoțiile la parfumuri de Black Friday 2016! Dacă adori să te bucuri de arome sofisticate în fiecare zi sau pregătești deja cadourile de Sărbători pentru cei dragi, nici nu puteai prinde o perioadă mai bună pentru a cumpăra parfumuri la cele mai avantajoase prețuri. Online, desigur!

Iată de unde îți poți cumpăra parfumul preferat la un preț redus în următoarea perioadă:
Aoro.ro
1001cosmetice.ro
Elefant.ro
SensoDays.ro
YvesRocher.ro

Aoro.ro

Aoro este un magazin online de care nu are cum să nu fi auzit dacă te dai în vânt după esențele sofisticate. Selecția de oferte Aoro pentru Black Friday 2016 constă într-un număr impresionant de parfumuri bărbătești și de damă, care vor beneficia de discounturi considerabile. Prețurile atractive pe care le va oferi magazinul de Black Friday o să îți stârnească mai mult ca sigur interesul!

1001cosmetice.ro

Acesta este un alt retailer care vinde inclusiv parfumuri bărbătești și de damă de la branduri renumite. Dacă îți plac parfumurile de lux, 1001cosmetice.ro este o destinație de shopping pe care nu trebuie să o scapi din vedere. Site-ul nu a anunțat încă perioada exactă de desfășurare pentru Black Friday 2016, dar poți găsi deja promoții la o selecție vastă de parfumuri.

Elefant.ro

Ca în fiecare an, Elefant.ro a intrat în cursa marilor reducei de Black Friday. Magazinul online te așteaptă cu discount-uri de până la 80% vineri, 18 noiembrie. Anul trecut, cumpărătorii au găsit aici parfumuri de calitate chiar și sub 100 ron și cu siguranță Elefant.ro nu ne va dezamăgi nici anul acesta.

SensoDays.ro

Pe lângă articolele sanitare și produsele pentru casă și grădină, SensoDays te întâmpină și cu o ofertă vastă de parfumuri. Indiferent că vrei să achiziționezi un parfum pentru tine sau pentru cineva drag, de Black Friday poți să faci cumpărături la prețuri mult mai mici.

YvesRocher.ro

Nu putem să încheiem lista de magazine fără Yves Rocher, o companie de cosmetice cunoscută la nivel internațional, ale cărei oferte de Black Friday nu se vor lăsa mai prejos. Site-ul nu a anunțat încă perioada reducerilor de Black Friday, însă merită să îl urmărești în perioada următoare pentru a te putea bucura de arome franțuzești la prețuri promoționale.

Foto – 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!