Unde găseşti cosmetice reduse de Black Friday

De black friday, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 13:20
Cel de-al doilea week-end cu reduceri de Black Friday este o nouă ocazie pentru a-ţi achiziţiona cosmetice la preţ redus. Iată care sunt magazinele care au promoţii în perioada 28-30 noiembrie!

Cosmetice reduse de Black Friday

Truse de machiaj, farduri şi multe alte produse de make-up şi îngrijire personală poţi găsi în magazinul online bio-cosmetics.ro. Peste o mie de produse sunt la reducere, iar discount-urile sunt duble!

Şi pe elefant.ro vei găsi zilele acestea reduceri la produsele cosmetice, în special la parfumuri. Pregăteşte-ţi de acum cadourile de Moş Nicolae şi Moş Crăciun şi profită de reducerile de până la 75 la sută!

Şi avon.ro a intrat în cursa reducerilor de Black Friday, cu preţuri până la 90 la sută mai mici la cosmetice! În magazinul online găseşti orice ai nevoie, fie pentru tine, fie pentru a pregăti din timp cadourile pentru cei dragi.

Black Friday ajunge şi la Ivatherm, unde reducerile spectaculoase la cosmetice ajung şi la 50 la sută, pe 28 şi 29 noiembrie.

Cosmetice profesionale, la preţuri foarte mici, găseşti şi pe produsecosmetice.ro. Indiferent de ceea ce îţi doreşti, acum e momentul să-ţi completezi trusa de make-up sau colecţia de parfumuri!

Foto: reduceri de Black Friday/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!