Bijuterii cu aer retro in magazinele Tamara

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2009

Bijuteria Tamara este incantata sa gazduiasca in exclusivitate in Romania binecunoscut…
Bijuteria Tamara este incantata sa gazduiasca in exclusivitate in Romania binecunoscutul brand international de bijuterii si accesorii fashion, Michal Negrin.

Bratari, lanturi, cercei, inele, brose, accesorii de par, cutii de bijuterii, toate acestea si mult mai multe sunt disponibile intr-o varietate de culori si modele in combinatie cu dantela, camee , email si cristale.

“Suntem bucurosi ca putem sa le oferim in exclusivitate clientilor nostri posibilitatea de a se accesoriza de la un brand cu atat de mult renume international. Bijuteriile Michal Negrin reprezinta una dintre cele mai de succes linii ce se gaseste in magazinele noastre, iar nivelul vanzarilor ne confirma cat de iubite sunt acestea si in Romania. Cine alege sa poarte o bijuterie Michal Negrin beneficiaza de asemenea de o garantie nelimitata in timp .” , a declarat Yossef Naor, Managing Partener Tamara Design.

Bijuteriile Michal Negrin te poarta intr-o alta lume, cu un aer retro, o lume a romantismului, a frumosului, a culorilor, a imaginatiei si a optimismului. Inspirand feminitate si delicatete, acestea sunt realizate manual si sunt disponibile intr-o varietate de culori, de la rosu intens, la roz prafuit si albastru delicat.

Michal Negrin se gaseste in lume in orase precum Paris, Roma, New York, Barcelona, Praga, dar si in Romania exclusiv in magazinele Tamara, situate in Bucuresti in Mario Plaza si in Cluj-Napoca in Magazinul Central.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"