„Biblioteca morţilor”, de Glenn Cooper

De Unica.ro pe 22 ianuarie 2010

Acest roman începe în mai 2009, la New York, când bancherul David Swisher primeşte o carte poştală pe care figurează doar un sicriu şi o dată.
Data morţii sale. Acest roman începe în februarie 1947, la Londra, unde Winston Churchill ia o hotărâre care îi va împovăra conştiinţa până la sfârşitul zilelor sale. O hotărâre cumplită, dar necesară.

Acest roman începe în iulie 1947, la Washington, când Harry Truman, preşedintele care a ordonat folosirea bombei atomice, află un secret care ar putea arunca lumea în haos. Un secret străvechi, însă foarte actual.

Acest roman începe în decembrie 782, pe insula Vectis, când un copil analfabet scrie pe zăpadă nume şi numere. Har divin sau blestem? Acest roman, dacă este un roman, a început şi nu s-a sfârşit. S-ar putea ca noi toţi să fim în el, fără să ştim. Pentru că nimic nu este întâmplător. Pentru că destinul fiecărui om este deja scris.

„O abordare uimitoare a străvechii înfruntări dintre liber-arbitru şi predestinare.” (Katherine Neville)
„Un pont: va fi marele debut al anului.” (Bookseller Magazine)
„O poveste incandescentă şi explozivă… împletire ingenioasă de thriller modern cu mystery istoric. Un roman pe care nu trebuie să-l rataţi.” (James Rollins)

Romanul a apărut la editura Humanitas Ficition
Colecţia Thriller&Mystery
Traducerea din engleză de Daniel Ionescu
Nr. pagini: 400
Preţ: 35 lei

Participă şi tu la concursul Humanitas din Comunitatea Unica.ro!
Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani

Uranus, planeta marilor schimbări, intră în Taur pentru următorii 8 ani