Bianca Sârbu s-a căsătorit după o lună de relație

De Unica.ro pe 12 ianuarie 2018

Prezentatoare la ”Agenţia VIP” și actriță la teatrul Constantin Tănase, Bianca Sârbu s-a căsătorit cu iubitul ei după numai o lună de relație, anunță Spynews.ro. Nu a contat că el este mai tânăr cu 11 ani sau că ea are 2 copii.

„Ca la noi la nimenea. La mine a fost hotarat. Femeia matura si desteapta zice DA. A rasarit soarele si pe strada mea, soarele Bogdan. L-am asteptat foarte mult timp. El este rasplata mea. Ne-a acceptat pe toti pentru ca i-am spus ca suntem la pachet. Eu sunt o femeie misto, este norocos ca ma are. Astazi avem o luna de cand ne-am cunoscut. Nu mai sunt Sarbu. Asa este normal, cand iubesti un barbat sa-i iei numele. De astazi sunt Bianca Romanescu.  Nu ne grabim, nu sunt insarcinata. Da, ne dorim un copil”, a spus Bianca pentru Spynews.ro

Soțul ei, în vârstă de 28 de ani, a declarat la rândul lui: „A fost usor sa spun DA. Nu am avut emotii, foarte putin. Am zis de doua ori DA. Ma inteleg foarte bine cu copiii ei”.

Drama trăită de Bianca Sârbu. Soțul i-a murit pe scenă, chiar în brațele ei

În urmă cu cinci ani, primul soț al Biancăi a murit pe scenă, chair în brațele artistei. Amândoi erau actori la teatrul Constantin Tănase, dar aveau și o trupă cu care cântau la diverse evenimente. Tragedia s-a întâmplat la o nuntă, unde Marian Sârbu, primul soț al Biancăi, s-a prăbușit pe scenă. “Am plecat sa cantam la o nunta si ne-am intors la o inmormantare, la inmormantarea sotului meu”, povestea Bianca, rămasă văduvă la numai 34 de ani. 

Ea declara atunci că plânge mult, dar nu în prezența celor doi copii. Băiatul, pe nume Luca, nu conștientiza faptul că tatăl lui este mort. ”Daca ma aude vorbind la telefon cu un domn, ma întreaba: „E tati?””, spunea Bianca.

Nu după mult timp, Bianca a aflat că suferă de cancer de piele și a avut nevoie de o operație. Din fericire, ea se simte bine acum și, deși tumoare a fost pe față, nu a rămas cu cicatrici.

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi

Carol, fiul lui Șerban Ionescu și al Magdei Catone, este la fel de talentat ca părinții săi