Beyoncé

De Unica.ro pe 18 ianuarie 2010

Revista Billboard a desemnat-o in 2009 „Femeia Anului”. A fost marea castigatoare de la MTV …
Revista Billboard a desemnat-o in 2009 „Femeia Anului”. A fost marea castigatoare de la MTV Europe Music Awards, a cantat la investirea lui Barack Obama si urmeaza sa-si lanseze propriul parfum. 2010 se anunta pentru un an la fel de plin.

Daca si 2010 va fi pentru un an la fel de bun ca ultimii doi (deja sunt semne favorabile, mai ales ca e favorite premiilor Grammy), frumoasa cantareata isi va fi depasit cu mult propriile ambitii. Numita „Femeia Anului” de catre prestigioasa revista „Billboard” (sa nu uitam ca, doar cu un an inainte, ea si sotul, Jay-Z ei, au fost declarati de publicatia „Forbes” cel mai bogat cuplu din showbiz, devansandu-i pe David si Victoria Beckham, Will si Jada Pinkett Smith sau Brad Pitt si Angelina Jolie), perseverenta continua sa-si dezvolte in mai multe directii cariera, construind ceea ce este tot mai des numit „brandul „. Totusi, muzica ramane principala ei preocupare.

Este vocatia ei si lucrul in care crede cel mai tare. „Nu-mi place sa fiu numita un brand si nu-mi place sa ma gandesc la mine ca la un brand. Sunt cantareata, compozitoare, interpreta, actrita si toate celelalte lucruri pe care le fac. Daca le iei laolalta, le poti numi un brand, dar nu asta este tinta mea. Scopul meu este arta, cu toate acele lucruri care-mi plac. Trebuie sa fiu pasionata ca sa pot face ceva. Am anulat multe lucruri doar pentru ca nu credeam in ele.”

TEXT: Adina Branciulescu

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară