Beneficii pentru toate zodiile. Cum îți influențează zodia Luna Plină în Săgetător

De Mădălina Manole pe 29 mai 2018

Săgetător

Luna Plină formată chiar în zodia Săgetător, pe personalitatea acestor nativi, le aduce energie, putere de muncă și șanse de reușită în tot ceea ce-și propun. Nativii Săgetător se vor bucura de încununarea eforturilor depuse până acum și vor avea ocazia să lege parteneriate profitabile și benefice.

Capricorn

Luna Plină se formează pe casa izolării, dar și a sănătății, iar cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să nu facă excese de niciun fel. Vor traversa o perioadă de introspecție, de meditație, iar multe dintre aceste stări sunt datorate partenerului de viață alături de care nu se mai simt confortabil. Se recomandă odihnă, dietă corespunzptoare și vitamine pentru întărirea imunității.

Vărsător

Luna Plină se formează în sectorul prietenilor și al planurilor pe termen lung, iar cei născuți în zodia Vărsptor vor avea parte de noi cunoștințe, vor întâlni persoane importante care să-i ajute în demersurile inițiate pe viitor. Este momentul să demareze proiecte noi, dar și să încjeie acele relații cu care nu mai sunt pe aceași lungime de undă.

Pești

Luna PLină se formează în sectorul carierei și al imaginii sociale, iar nativii Pești vor încheia o etapă profesională și vor da curs alteia noi. Este posibil să-și schimbe locul de muncă, să fie avansați în funcție sau să aleagă o nouă direcție în carieră. De asemenea, aprecierile și laudele nu vor întârzoa să apară în această perioadă.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Sursă foto: Shutterstock

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară