Beneficii pentru toate zodiile. Cum îți influențează zodia Luna Plină în Săgetător

De Mădălina Manole pe 29 mai 2018

Leu

Luna Plină se formează pe casa iubirii, a aventurii, a creației, dar și a activităților de relaxare și pe casa copiilor, prin urmare, cei născuți în zodia Leu trebuie să acorde importanță deosebită acestor domenii. Pentru unii nativi Leu, poate fi sfârșitul unei etape în relația cu partenerul, în timp ce pentru alții, relația cu copiii poate trece la alt nivel. Nu sunt excluse despărțirile, acolo unde relația nu mai funcționează, cu atât mai mult cu cât acum, nativii Leu sunt înclinați către aventură și flirt.

Fecioară

Luna Plină se formează în sectorul familiei și al locuinței, iar nativii Fecioară pot trece printr-o perioadă tensionată în ceea ce privește relația cu părinții. De asemenea, poate fi vorba de o mutare, schimbare de domiciliu, dar și de achiziționarea unei noi locuințe.

Balanță

Luna Plină se formează în sectorul deplasărilor pe distanțe scurte, al rudelor și al comunicării și învățării, ceea ce înseamnă că cei născuți în zodia Balanță pot trece printr-o sere de schimbări la aceste capitole. Dacă unii nativi pot avea parte de conflicte cu cei apropiați, alții pot da dovadă de o comunicare impecabilă și pot soluționa situații care până acum păreau imposibil de rezolvat. De asemenea, este momentul ca nativii Balanță sa finalizeze un curs și să-și ia diploma sau să fie acceptați la o facultate, la un curs aflat la distanță.

Scorpion

Luna Plină se formează în sectorul banilor obținuți din muncă proprie și cei născuți în zodia Scorpion vor culege roadele activității întreprinse până acum. De asemenena, nu este exclus ca o sumă de bani să le intre în conturi și să demareze noi proiecte care să le îmbunătățească veniturile.

Citește și – Dacă ar scrie o carte autobiografică, iată ce titlu ar pune fiecare zodie

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară