Interviu Bear Grylls – profesorul de supravieţuire

Vedeta emisiunii “Ultimate Survival” de la Discovery Channel, Bear Grylls, a răspuns întrebărilor noastre legate de aventurile extreme în sălbăticie.
Cel mai scârbos lucru consumat în emisiune: ochi de iac în Siberia, testicule crude de ţap în Sahara şi viermi de mărimea unui pumn de copil.

De ce se teme
: înălţimi, aglomeraţie şi interviuri live.

Dieta lui obişnuită, când nu filmează: se ţine departe de lactate şi mânâncă foarte rar carne.

Cel mai important lucru de luat cu tine în sălbăticie:
cuţit, amnar, cană de metal şi capul – dacă nu gândeşti limpede, te poţi considera deja mort.

Ce hobbyuri are un om care bate lumea în lung şi în lat ca sarcină de serviciu: pianul, yoga, chitara şi alergarea cu câinele, deltaplanorismul şi alpinismul.

Unde ar vrea să filmeze un episod viitor al emisiunii: China, Antarctica, dar şi un episod de supravieţuire urbană.

De unde are porecla Bear:
a fost botezat Edward, i se spunea Teddy şi de la Teddy la Bear nu e decât un pas.

Cum îşi învinge frica în cadrul emisiunii: se asigură că orice mişcare pe care o face este sigură, îşi spune că fricile sunt iraţionale. Esenţial este, crede Bear, “să-i dai bătaie şi să faci fix lucrul de care te temi”.

Cea mai neplăcută experienţă din emisiune: parcurgerea unui râu plin cu hipopotami şi crocodili cu un hoit de zebră pe post de plută.

Ce îl susţine în tot ceea ce face: familia şi credinţa, rezumată simplu în cuvintele Domnului: “Eu însumi veghez mereu asupra ta.”

Cel mai util lucru pe care l-a învăţat în Forţele Speciale: “să am mereu grijă de mine şi de cei din jur chiar şi când aparent toate şansele sunt împotriva mea”

Bear şi-a revenit în mod aproape miraculos după un accident de paraşutism în timpul căruia şi-a fracturat trei vertebre şi acum este autor de best sellere internaţionale şi gazda unui ghid de supravieţuire în sălbăticie pe Discovery Channel. Este de asemenea cel mai tânăr britanic care a escaladat Everestul.

În prezent este căsătorit cu Shara Grylls, scriitoare, cu care are 3 băieţi. Familia locuieşte pe un vas vechi de 105 ani şi deţine o insulă la 15 km de ţărmul Ţării Galilor.

Foto:
Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Recomandări shopping
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: