Interviu Bear Grylls – profesorul de supravieţuire

Vedeta emisiunii “Ultimate Survival” de la Discovery Channel, Bear Grylls, a răspuns întrebărilor noastre legate de aventurile extreme în sălbăticie.
Cel mai scârbos lucru consumat în emisiune: ochi de iac în Siberia, testicule crude de ţap în Sahara şi viermi de mărimea unui pumn de copil.

De ce se teme
: înălţimi, aglomeraţie şi interviuri live.

Dieta lui obişnuită, când nu filmează: se ţine departe de lactate şi mânâncă foarte rar carne.

Cel mai important lucru de luat cu tine în sălbăticie:
cuţit, amnar, cană de metal şi capul – dacă nu gândeşti limpede, te poţi considera deja mort.

Ce hobbyuri are un om care bate lumea în lung şi în lat ca sarcină de serviciu: pianul, yoga, chitara şi alergarea cu câinele, deltaplanorismul şi alpinismul.

Unde ar vrea să filmeze un episod viitor al emisiunii: China, Antarctica, dar şi un episod de supravieţuire urbană.

De unde are porecla Bear:
a fost botezat Edward, i se spunea Teddy şi de la Teddy la Bear nu e decât un pas.

Cum îşi învinge frica în cadrul emisiunii: se asigură că orice mişcare pe care o face este sigură, îşi spune că fricile sunt iraţionale. Esenţial este, crede Bear, “să-i dai bătaie şi să faci fix lucrul de care te temi”.

Cea mai neplăcută experienţă din emisiune: parcurgerea unui râu plin cu hipopotami şi crocodili cu un hoit de zebră pe post de plută.

Ce îl susţine în tot ceea ce face: familia şi credinţa, rezumată simplu în cuvintele Domnului: “Eu însumi veghez mereu asupra ta.”

Cel mai util lucru pe care l-a învăţat în Forţele Speciale: “să am mereu grijă de mine şi de cei din jur chiar şi când aparent toate şansele sunt împotriva mea”

Bear şi-a revenit în mod aproape miraculos după un accident de paraşutism în timpul căruia şi-a fracturat trei vertebre şi acum este autor de best sellere internaţionale şi gazda unui ghid de supravieţuire în sălbăticie pe Discovery Channel. Este de asemenea cel mai tânăr britanic care a escaladat Everestul.

În prezent este căsătorit cu Shara Grylls, scriitoare, cu care are 3 băieţi. Familia locuieşte pe un vas vechi de 105 ani şi deţine o insulă la 15 km de ţărmul Ţării Galilor.

Foto:
Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm: