De ce adoră bărbaţii femeile care… înghit

De Stela Moisescu pe 04 august 2010

Dacă ar fi să vorbim fără pudoare despre cele mai arzătoare fantezii ale bărbaţilor, sigur înghiţirea spermei după sexul oral se află printre favoritele lor!
Şi cum nu pot obţine aşa uşor o partidă de sex cu două femei (oficial, cea mai populară fantezie masculină), fii sigură că un bărbat implicat într-o relaţie serioasă va visa la un sex oral dus… până la capăt de iubita lui, fără drumul grăbit la baie sau folosirea subtilă a unui şerveţel.

Dar care este fascinaţia lor în legătură cu înghiţirea spermei, având în vedere că fizic vorbind nu le produce mai multă plăcere în timpul sexului oral?

Iată 5 motive care te vor face să înţelegi mai bine fantezia lor!

Este practic!

Poate că îl incită să ejaculeze pe sânii sau posteriorul tău, dar, aşa este mai practic. Un sex oral neîntrerupt este ideal din punct de vedere al plăcerii, altfel ei ar trebui să întrerupă acţiunea ca să ejaculeze în altă parte, iar mai apoi trebuie să se concentreze ca să fixeze ţinta. Totodată, consideră că este mai practic să înghiţi, pentru că după nu mai există operaţiunea de curăţare.

Se simte iubit!

În mod surprinzător pentru un bărbat implicat într-o relaţie, înghiţirea spermei nu face relaţia mai superficială sau bazată pe sex, ci mai profundă. Faptul că faci acest lucru pentru iubitul tău, îl face pe el să simtă că eşti o iubită devotată. Astfel, în ochii lui, relaţia devine mai serioasă, pentru că împărţiţi un moment de intimitate maximă.

Se simte bărbat!

Felaţia este un joc de putere între parteneri. Pe de o parte bărbatul se consideră şeful, pentru că „se serveşte” de serviciile tale, pe de altă parte, plăcerea pe care i-o oferi este un instrument de manipulare. Înghiţirea spermei este un punct în plus pentru bărbat în această luptă, căci aşa simte că faci compromisul suprem şi îl accepţi în totalitate.

Dezgustul tău pentru spermă ucide romantismul

Da, ai citit bine… Unii bărbaţi consideră că fuga până la baie şi curăţarea cu şerveţele pun stop în mod brusc şi sec unui preludiu sau unei partide de sex foarte reuşite până atunci. Ai remarcat că bărbaţii nu prea strâmbă din nas în timpul sexului şi nimic nu reuşeşte să îi dezguste sau, măcar, să îi facă mai reticenţi. Un exemplu grăitor este sexul în timpul menstruaţiei, de care nu se feresc. Drept urmare, le-ar plăcea să ca iubita lor să aibă o atitudine la fel de degajată în legătură cu ei.

Vrea perversitate în pat

Există mitul că doar actriţele din filmele porno înghit, motiv pentru care unele femei ezită să încerce această practică, ori din jenă, ori de teama de a nu fi judecate. Bărbaţii, însă, şi-ar dori să aibă o iubită lipsită de inhibiţii, care nu se teme să fie îndrăzneaţă în pat. Înghiţirea spermei este un moment deosebit de erotic după care orice bărbat râvneşte, iar o iubită care îi îndeplineşte această fantezie va fi apreciată în pat şi în afara lui!

Foto: Shutterstock

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"