Barbara Eden, protagonista serialului „Visând la Jeannie”, a vorbit despre tragedia vieţii ei

De Unica.ro pe 10 ianuarie 2018
Barbara Eden (86 ani), actriţa din spatele personajului Jeannie, din celebra serie „Visând la Jeannie”, difuzată în România în anii ’90, a vorbit recent despre cea mai mare durere a vieții sale – fulgerătoarea dispariție a fiului ei, Matthew.

Într-un interviu acordat celebrei prezentatoare TV Oprah, Barbara Eden a recunoscut că moartea lui Matthew a fost cea mai mare tragedie a vieții sale.

Barbara Eden la 86 de ani

Barbara Eden la 86 de ani

Barbara Eden a filmat pentru serialul „Visând la Jeannie” în timp ce era însărcinată

La mijlocul anilor ’60, Barbara o interpreta pe micile ecrane pe Jeannie, un personaj mereu vesel, spumos, care doar cu o clipire sau printr-un simplu semn putea îndeplini oricui orice dorință. Serialul a fost imediat apreciat de public, iar Barbara ajunsese să-și trăiască visul.

Vestea că este însărcinată cu primul ei copil, Matthew, a bucurat-o și mai mult. Artista a mărturisit că a reușit să filmeze chiar și pe parcursul sarcinii, folosindu-se de tot felul de trucuri de garderobă. Era în al 9-lea cer – avea o viață profesională de succes și urma să devină mamă.

Barbara Eden insarcinata

Barbara Eden, însărcinată la filmările serialului „Visând la Jeannie”

Băiețelul a crescut sănătos și totul părea în regulă în viața de familie, în ciuda faptului că Barbara lipsea adesea de acasă, pentru că își continua cu succes cariera cinematografică.

Barbara Eden in tinerete

Barbara și fiul ei, Matthew

La TV era un personaj mereu vesel, în viața personală trăia o dramă

Când Matthew a ajuns la liceu, Barbara a aflat un lucru șocant despre fiul ei. O mințise în legătură cu școala – tânărul nu fusese nici măcar o zi la cursuri, iar ea a aflat asta într-o zi când s-a dus să îi ducă cărțile pe care și le uitase acasă – și era dependent de heroină. “Prietenii mi-au spus să merg cu el la un medic, să-i fac analizele. Așa am aflat că era dependent de droguri. Nu a recunoscut inițial, dar după o perioadă el însuși și-a dorit să renunțe la această adicție”.

Din păcate pentru Matthew, dorința de a renunța la droguri a venit prea târziu. După ani de zile în care a fost internat de mai multe ori la dezintoxicare, fiul Barbarei a murit cu o lună înainte de a se căsători, în iulie 2001. Avea doar 35 de ani. Cauza – supradoză de heroină.

Barbara Eden si fiul ei Matthew

Barbara, alături de Matthew, cu puțin timp înainte de moartea lui

În ciuda acestei tragedii, actrița a mărturisit că vrea să-și amintească mereu doar de vremurile bune, pentru că e o persoană optimistă, care nu se lasă ușor înfrântă de greutățile vieții.

Vezi șiCum arată actriţa din “Perla Neagră” după 20 de ani

Foto – Northfoto, capturi Youtube

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară

Lavinia Pîrva este însărcinată. Ștefan Bănică va deveni tată pentru a treia oară