„Back To Me”, cel de-al treilea album Fantasia, in fruntea topurilor americane

De Unica.ro pe 12 august 2010

„Back to Me”, cel de-al treilea album semnat Fantasia, se bucura de un succes rasunator in …
"Back To Me", cel de-al treilea album Fantasia, in fruntea topurilor americane„Back to Me”, cel de-al treilea album semnat Fantasia, se bucura de un succes rasunator in topurile americane. La o saptamana de la lansare, noul disc al artistei a intrat pe locul al doilea in Billboard Top 200 Albums si a debutat pe prima pozitie in Billboard R&B Albums Chart.

Primul single de pe disc, „Bittersweet”, ocupa prima pozitie in Urban Adult Radio Airplay de trei saptamani, iar videoclipul piesei este in heavy rotation la televiziunile specializate.

Mai mult, criticii au apreciat albumul ca fiind cel mai bun din cariera cantaretei. Revista People a acordat discului 3 ½ stele din maximul de 4, in timp ce The New York Daily News a scris ca „Back to Me” depaseste cu mult precedentele albume Fantasia, notandu-l cu 4 stele din 5. La randul sau, cunoscutul blogger Perez Hilton s-a declarat cucerit de noul material al cantaretei, pe care l-a numit „exceptional”.

Fantasia a devenit cunoscuta in 2004, dupa ce a castigat sezonul al treilea al concursului American Idol. De atunci, a fost nominalizata la opt Premii Grammy. Fantasia a fost primul artist din istorie care a debutat pe primul loc in Billboard Hot 100 cu primul single – „I Believe”. „Truth Is”, urmatorul extras, a petrecut 14 saptamani in fruntea clasamentului, americanca devenind astfel primul artist care are simultan doua piese in primele trei pozitii Billboard.

Artista si-a publicat autobiografia – „Life Is Not A Fairytale” – in 2005, pentru ca apoi sa debuteze ca actrita, in propriul sau rol, in filmul de televiziune realizat dupa carte. Doi ani mai tarziu, Fanatasia a jucat intr-o piesa pe Broadway – „The Color Purple”, interpretarea sa fiind indelung laudata de critica de specialitate.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"