Atac xenofob în Marea Britanie! O studentă a fost atacată cu acid

O tânără și vărul ei au rămas cu răni severe după ce au fost ambuscați într-un atac cu acid ce a avut loc chiar de ziua de naștere a fetei.

Resham Khan (21 ani) și vărul ei, Jameel Muhktar (37 ani) erau la o plimbare cu mașina în estul Londrei pe 21 iunie și sărbătoreau ziua de naștere a lui Resham, ascultând muzică și bucurându-se de întoarcerea tinerei în Marea Britanie după o ședere de 9 luni în Cipru.

În timp ce se aflau la un stop, un bărbat neindentificat a aruncat cu o substanță corozivă pe cei doi. Atacul brutal i-a lăsat pe cei doi cu răni grave.

Resham este studentă la Universitatea din Manchester la Facultatea de Managementul Afacerilor. Aceasta a povestit întreaga întâmplare pe rețelele sociale în speranța că răufăcătorul va fi prins.

Resham Khan

Povestea tinerei este impresionantă. Aceasta a povestit cum, după atac, a văzut cum se topesc hainele de pe ea, cum a cerut ajutor și apă, cum a așteptat timp de 45 de minute o ambulanță.

Arsurile vărului ei sunt mult mai severe și, pentru sănătatea lui acestuia i-a fost indusă coma. Tânăra studentă a primit deja primele grefe de piele și medicii așteaptă ca pielea ei să nu mai fie așa inflamată înainte de a continua seria de operații.

Resham Khan se simte binecuvântată că nu și-a pierdut membrele și simțurile, conștientizează că fața și corpul ei nu vor mai fi niciodată la fel.

Resham Khan victima a unui atac cu acid

Un prieten de-al tinerei, Daniel Mann încearcă acum să  strângă 8000 lire pentru tratamentul lui Resham și al vărului ei. Cei doi vor avea nevoie de sesiuni prelungite de terapie și operații cu laser la ochi.

Resham trebuia să înceapă să meargă la noul ei job pe 2 iulie, dar acum nu va mai putea. În plus, aceasta se pregătea să îți deschidă propria ei afacere și să lucreze ca manechin pentru o perioadă.

Până acum nicio persoană nu a fost arestată, dar cercetările comtinuă conform Met Police.

Sursa foto Gofundme.com

Citește și Poze şocante! După ce au fost atacaţi cu acid, au puterea să meargă înainte

Citește și Fata arsă cu acid are un nou iubit. Vezi foto şocante cu tânăra

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: