Zodiile care învârt bărbații pe degete

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2020, 11:55

Balanța

Flirtezi pe față, însă o faci cu grație. Te afli sub influența planetei Venus, așa că ești tot timpul în căutarea iubirii. Fie cauți o aventură pasageră, fie un partener pe viață. Te pricepi la cuvinte și captezi atenția unui bărbat cu dialoguri inteligente și amuzante. Dacă vezi că nu bărbatul care îți place nu ia atitudine, ești tu dispusă să faci tu primul pas.

Săgetător

Ești o adevărată seducătoare. Pentru tine arta seducției este un hobby, îi ai pe toți la degetul mic, ești magnetică și nu-ți pasă dacă lumea te ia drept flușturatică. Îți trăiești viața cu intensitate și spontaneitate, fără să ții cont de cei din jur. Bărbații îți cad la picioare neputincioși în fața farmecelor tale, însă nu pentru că pui tu la punct cine știe ce strategii, ci pentru că este ceva natural.

Capricorn

Ești calmă, calculată și îți croiești strategia de seducție care să te conducă direct la inima lui. Îți reușește, ca orice lucru pe care ți-l propui! Pentru tine limbajul corpului este principala armă de seducție: tentantă, misterioasă, interesantă, devii rapid subiect de interes pentru orice bărbat.

Vărsător

Pentru tine orice bărbat cucerit este un premiu adăugat la colecție. Ești atrasă de partenerii sociabili, pentru că ești amuzantă și sociabilă la rândul tău și îți stimulează inteligența. În momentul în care ai ales bărbatul alături de care vrei să-ți petreci restul vieții, reușești să-l ții lângă tine, pentru că ești pasională și știi să îi câștigi încrederea.

Pești

Carismatice și sensibile, reprezentantele acestei zodii pun mai mult preț pe latura emoțională decât pe compatibilitatea sexuală într-o relație. Tocmai de aceea nu sunt genul care să pornească la vânătoare de bărbați, de plictiseală. Timide, greu ies din carapacea lor și au succes doar în rândul partenerilor care preferă un puzzle complicat.

Sursa foto: 123rf.com, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3