Zodiile care învârt bărbații pe degete

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 20 martie 2020, 11:55

Cât de seducătoare sunt celelalte femei din zodiac

Berbec

Insistența este punctul tău forte. Femeile acestei zodii sunt statornice și știu ce vor de la un bărbat, așa că nu pierd vremea cu jocul seducției. Tu știi una și bună: dacă ești îndrăgostită de cineva te duci direct la țintă și spui ce ai pe suflet. Mai mult, nu te lași până nu obții ceea ce-ți dorești, pentru că pentru tine totul este o provocare.

Taur

Romantismul este caracteristica acestei zodii, de aceea visezi la povești cu prinți și happy-end. Îl aștepți pe Făt-Frumos, însă ai un magnetism involuntar care îi face pe bărbați să roiască în jurul tău. Fără a fi ceva calculat, stilul tău de seducție este pasiv și  îți place când ți se face curte. În cazul în care ai de-a face cu o rivală care râvnește la alesul tău nu te lași până nu o elimini din competiție, după care îl învăluiești cu drăgălășenia și senzualitatea ta.

Rac

Afectuoasă și emotivă, pentru tine sexul nu este nici pe departe doar un contact fizic. Este un act romantic, plin de poezie, în care tu te dăruiești cu toată ființa. Dacă nu ești într-o relație stabilă, flirtezi timid, însă atragi bărbații doar cu un zâmbet.

Fecioara

Timidă și misterioasă, o fecioară nu va face vreodată un efort să te seducă. Pentru ea, bărbatul ales este sufletul-pereche, motiv pentru care nu îl va lăsa să scape. Neprihănirea ei nu va permite celui de lângă ea să-i facă propuneri indecende în materie de sex. De asemenea, actul seducției contravine preceptelor ei morale, așa că nu va trece niciodată la fapte, ci se va lăsa mai degrabă sedusă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3