Horoscop: Ce surprize sexy să îi faci în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Săgetător

Pentru el nu e nevoie de surprize. Dacă te iubeşte şi e atras de tine o să ţi-o arate oricum. Nu îl impresionează gesturile de genul acesta. Dacă totuşi vrei să-i pregăteşti ceva, ai grijă să fie cât mai neaşteptat. Nu exagera însă cu surprizele pentru că se va simţi agasat şi va crede că te străduieşti prea mult să-l ţii lângă tine.

Capricorn

Nu este genul care să iubească surprizele, dar cele sexy îl atrag, mai ales dacă aveţi o relaţie de durată şi se simte în siguranţă lângă tine. Surpriza poate fi oricât de sălbatică odată ce aţi trecut de prima fază a relaţiei şi vă cunoaşteţi foarte bine. O să încerce orice îi propui dacă nu de plăcere, măcar ca să nu-ţi rănească sentimentele. Oricum, el apreciază gestul.

Vărsător

Plictiseala este cea mai mare problemă a lui, inclusiv în viaţa sexuală, aşa că surprizele sunt necesare dacă vrei să-l ţii lângă tine. Nu este un mare romantic, aşa că poţi alege ceva foarte sexy, de exemplu o jucărie sexuală sau o lenjerie extrem de îndrăzneaţă. În afară de asta, îi place să exploreze, aşa că îl poţi invita într-o excursie care îmbină sexul cu plimbarea.

Peşti

Poate trăi şi fără surprize sexy, dar când are parte de ele se bucură. Îl excită nu atât ceea ce vede, ci faptul că te-ai gândit la el şi i-ai pus la cale o surpriză. Pentru peşte, totul porneşte din inimă, deci dacă îi arăţi că îl iubeşti, veţi avea o viaţă sexuală împlinită. Dacă nu te cunoaşte prea bine nu te aventura la surprize prea fierbinţi ca să nu îl sperii.
Foto: Thinkstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!