Horoscop: Ce surprize sexy să îi faci în funcţie de zodia lui

De Amelia Matei, pe

Leu

Orice ai face, trebuie să-i arăţi că el e cel mai bun. O diplomă de „cel mai bun amant din lume” ar putea fi de ajuns ca să-i gâdile orgoliul uriaş. Atât îi trebuie ca să se simtă bine. Şi alte surpize îi fac plăcere. Dacă ştie că te-ai gândit la el şi i-ai pregătit ceva e de ajuns ca să-l impresionezi. Are nevoie să-i aminteşti permanent cât de important e pentru tine.

Fecioară

Nu are importanţă felul surprizei pe care i-o faci. Totul e să fie perfect pusă la cale şi să nu bănuiască nimic. Adoră surprizele, dar urăşte să-i fie stricate. Nu uita că este un perfecţionist şi aşteaptă şi de la tine să fii perfectă sau măcar să greşeşti cât mai puţin. Supriza pe care i-o faci poate merge de la siropoasă până la super sălbatică, o să fie la fel de încântat în ambele cazuri.

Balanţă

Nu îl atrag neapărat surprizele, dar apreciază gestul. Oricum nu te aştepta să citeşti încântarea pe faţa lui. O să fie mulţumit în sinea lui şi probabil excitat dacă surpriza sexy e pe placul lui, dar nu o să se exteriorizeze prea mult. Nu te strădui să-i pui la cale ceva foarte elaborat pentru că îl poţi impresiona şi cu ceva mai simplu, de exemplu o lenjerie sexy sau un joc pe roluri.

Scorpion

Este zodia care iubeşte cel mai mult surprizele sexy şi nu numai că îi place să i se facă surprize, dar adoră să le pună el la cale pentru tine. În funcţie de felul relaţiei voastre, poţi să-i faci surprize romantice sau de-a dreptul perverse. Dacă e ceva nou, ce nu aţi mai încercat vreodată pentru el e cu atât mai bine. E gata să încerce orice picanterie sexuală.
Vezi şi celelalte zodii în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!