Numerologie în cuplu: Cum se poartă în pat în funcţie de data naşterii

De Amelia Matei, pe

Numerele 3, 5

Bărbaţii care au Calea Vieţii 3 sau 5 sunt comunicativi, curioşi, deschişi la minte şi le place să trăiască viaţa din plin. Sunt foarte libertini şi poate că de aceea nu sunt partenerii ideali pentru relaţii de lungă durată. Iubesc schimbările pe toate planurile vieţii, dar cel mai mult iubesc schimbările când vine vorba de sex.
Horoscop: În ce te reîncarnezi în funcţie de zodie
Dacă ai un astfel de bărbat în patul tău trebuie să fii ca un cameleon pentru a reuşi să-l ţii lângă tine. Va trebui să treci de la sexul romantic, la cel pasional sau chiar pervers, de la săruturi tandre la jucării sexuale şi bice.
Nu este nici pe departe genul care să rămână toată viaţa lângă o singură femeie, iar motivul principal este sexul. Iubeşte sexul şi vrea să îl încerce cu cât mai multe femei. Înşală adesea, şi nu pentru că nu şi-ar iubi prietena sau soţia, ci pentru că nu poate rezista când vine vorba de amorul cu alta.

Numărul 7

Bărbaţii care au Calea Vieţii 7 sunt persoane profunde, inteligente, curioase, cu o aplecaţie către cercetare şi studiu. Chiar dacă pare un tocilar, trebuie să ştii că acest bărbat studiază şi sexul, aşa cum studiază alte domenii. Cel mai probabil a citit multe despre sex şi cunoaşte în amănunt corpul feminin, dar şi reacţiile femeilor la ddiferite „mişcări”.
Practica îi place la fel de mult ca studiul şi, chiar dacă nu se laudă cu asta, probabil că are o bogată experienţă sexuală. Se observă din siguranţa gesturilor lui şi din felul cum se comportă prima oară când ajungeţi în pat. Ştie exact ce are de făcut şi poţi fi sigură că o să aveţi parte de sex ca la carte încă din prima.
De cele mai multe ori însă este prea preocupat de plăcerea ta ca să se mai gândească şi la a lui, aşa că riscă să rămână nesatisfăcut. Dacă vrei să aveţi o viaţă sexuală împlinită este bine să te ocupi tu mai mult de satisfacţia lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!