Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

De Amelia Matei, pe

Săgetător

În general, este destul de cuminte în pat. Dar Săgetătorul rămâne un aventurier şi chiar dacă nu are curaj să-ţi vorbească despre cele mai perverse dorinţe ale lui, măcar o dată în viaţă vrea să încerce de toate. Dacă vrei să rămâi lângă el până la adânci bătrâneţi, ar fi bine să te ăregăteşti pentru câteva partide de sex mai speciale pentru că are câteva lucruri pe care ţine morţiş să le facă.
Horoscop: Cât de mult îl afectează lipsa sexului în funcţie de zodia lui

Capricorn

Poate fi şi pervers… dacă vrei tu. Serios e în viaţa de zi cu zi, serios e şi în pat, dar când începe să se obişinuiască cu tine şi se simte relaxat în prezenţa ta, uită de inhibiţii şi ar face orice îi ceri. El preferă poziţiile clasice şi crede că sexul se face numai în doi, dar dacă tu vrei, poate să participe şi la orgii. Pentru el e foarte important ca partenera lui să fie satisfăcută.

Vărsător

Azi e romantic, mâine e pervers… Vărsătorul are gusturi variate şi dacă i-a tunat să încerce ceva anume, fii sigură că o să o facă, fie cu tine, fie cu altcineva. Se grăbeşte să experiementeze totul şi i se pare că viaţa e irosită dacă nu a trăit cât mai multe experienţe sexuale sau de altă natură. Nu este capabil să fie fidel unei singure femei.

Peşti

Peştele nu este un pervers din fire. Din contră, preferă sexul romantic la lumina lumânării şi în poziţia misionarului. Dar este atât de ataşat de parteneră – chiar dependent de parteneră – încât ar face orice îi cere ea, doar să nu fie părăsit sau înşelat. Chiar dacă nu îi face plăcere, e dispus să încerce şi perversiuni dacă i-o ceri tu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!