Horoscop sexual: Cât de pervers e în pat în funcţie de zodia lui?

De Amelia Matei, pe

Leu

Dacă e să te iei după poveştile pe care le spune prietenilor, Leul ar fi cel mai pervers semn din tot zodiacul. De fapt, sunt doar laude. Orgoliosul leu vrea să pară un maestru în arta sexului. De fapt, nu este chiar aşa de exeprimentat pe cât se laudă el. E drept, îi place să-şi domine iubita şi de cele mai multe ori îi iese, dar nici vorbă de perversiuni în patul lui.
Horoscop: Vezi cum stai cu dragostea în luna martie!

Fecioară

Cine nu a ajuns în pat cu el îl consideră un bărbat rigid, care nu face sex decât în poziţia misionarului. De fapt,  pe cât de serios este în public, pe atât de sălbatic devine în intimitate. Chiar dacă nu vorbeşte despre asta, mai mult ca sigur că a încercat toate perversiunile posibile şi probabil vrea să mai aibă parte de ele şi pe viitor.

Balanţă

Perversiunile nu sunt de el. Boem, suflet de artist, bărbatul Balanţă preferă sexul de calitate, practicile rafinate, la care muritorii de rând nu au acces. Nu te vei plictisi în patul lui, dar nici nu trebuie să te temi că-ţi va propune cine ştie ce perversiuni. Singura lui cerinţă este să nu te grăbeşti şi să-i acorzi timpul de care are nevoie să se bucure de corpul tău.

Scorpion

Cuminte, pervers, rapid, lent, în par, în maşină, în doi, în grup… Scorpionul ar încerca totul. Nu se poate spune că este un pervers, dar dacă are ocazia face şi sex sălbatic şi orgii, şi de toate. Puţine sunt lucrurile de la care s-ar da înapoi. Dar dacă tu eşti mai cuminte în pat, nu se va plânge. Atâta timp cât îl satisfaci, nu are nevoie de cine ştie ce picanterii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!