Horoscop: Ce flori să dăruieşti în funcţie de zodie

De Unica.ro pe

Leu

Pentru Leu, buchetul de flori trebuie sa reflecte personalitatea sa puternica si dramatica, dar si frumusetea fizica. Florile trebuie sa fie rezistente si sa aiba o postura impunatoare.

Buchetele care contin cale cu tije lungi si diverse culori sunt cele mai indicate pentru femeile nascute in aceasta zodie.
Horoscopul mumiilor din Peru. Află ce crede condorul magic despre norocul tău

Fecioara

Fecioarei îi place eleganţa şi este atentă la detalii. Este extrem de organizata şi are un spirit de observatie foarte dezvoltat, asa ca buchetul trebuie sa puna accent pe detalii, toate perfecte.

O alegere clasica este cea mai sigura, iar un buchet cu trandafiri roz va fi cu siguranţă pe placul femeilor din aceasta zodie.

Balanta

Balanta este una din zodiile care apreciaza cultura, eleganta, rafinamentul. Nativa acestei zodii adoră să fie răsfăţată cu lucruri luxoase, dar discrete şi detestă tot ce este ostentativ, tot ce sare în ochi.

Un buchet discret de irisi intr-o singura culoare, este excelent pentru aceste personalitati echilibrate.

Scorpion

Femeia Scorpion adoră secretele şi misterul,  orice cadou i-ai face, el trebuie să fie surprinzător, misterios, sa nu se dezvoluie de la inceput. La fel stau lucrurile si cu florile.

Un buchet de trandafiri primit in etape este magnific: intai 1 trandafir, la 11 minute inca 11 trandafiri, la 101 minute inca 101 trandafiri. Orice femeie nascuta in Scorpion va fi entuziasmata de ce i se intampla.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3