Horoscop dragoste: Poţi să ai încredere în el? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei pe

Săgetător

Dacă îl iubeşti trebuie să te obişnuieşti cu felul lui de a fi. Niciodată nu poţi fi sigură de nimic cu el. Întârzie adesea la întâlniri, nu se ţine de promisiuni, uită ce trebuie să facă… Nu este deloc un bărbat de încredere, aşa că tu trebuie să fii „creierul” în relaţie şi în casă. Nu te poţi baza pe el nici la bine, nici la rău.
Horoscopul japonez: Ce spune grupa sanguină despre personalitatea ta

Capricorn

Capricornul este unul din bărbaţii de încredere ai zodiacului. Un gentleman de modă veche, ştie că datoria este la fel de importantă ca iubirea. Poţi să apelezi la el pentru sfaturi, pentru bani, pentru orice ajutor. Dacă poate, fii sigură că va fi lângă tine. Lipsit de „fiţe”, e gata să te îngrijească dacă eşti bolnavă şi nu se dă în lături de la nicio muncă, oricât ar fi de neplăcută.

Vărsător

Vărsătorul nu este un exemplu de seriozitate. Îşi doreşte să fie liber şi asta înseamnă să nu aibă angajamente sau promisiuni de ţinut. De multe ori îşi ia un angajament doar ca să scape de gura ta – nu îi place să fie cicălit – fără să aibă intenţia de a-l păstra. Cel mai bine e să nu te bazezi pe el când îţi faci plenuri pentru că Vărsătorul face doar ce are chef, când are chef.

Peşti

Bărbatul din Peşti nu este iubitul de încredere la care visezi. El ar vrea să-ţi fie alături la bine şi la greu, dar e mai sensibil şi sunt anumite lucruri pe care nu le poate face. N-ar putea să stea lângă tine în sala de naşteri şi nici măcar să-ţi panseze o rană. Iar când vine vorba de treburi bărbăteşti nu e pre îndemânatic. Dar lucrurile pe care le poate face, o să le facă cu plăcere dacă sunt importante pentru tine.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3