Horoscop dragoste: Poţi să ai încredere în el? Vezi ce spune zodia lui!

De Amelia Matei pe

Leu

Leul pare serios şi de încredere. De fapt, te ajută doar ca să-i rămâi datoare sau atunci când se alege şi el cu ceva de pe urma ajutorului oferit. În plus, nu te aştepta să fie lângă tine în caz de boală, accident sau alte evenimente neplăcute. Nu-i place să vadă oameni bolnavi şi nici nu i-ar trece prin gând să-i îngrijească. Însă când rolurile se inversează, se aşteaptă să se învârtă tot universul în jurul lui.
Horoscopul ţigănesc: Vezi ce zodie eşti şi cum îţi va fi norocul în 2013!

Fecioară

Acest bărbat serios şi conştiincios te ajută fie că îi face plăcere, fie că nu. Dacă eşti iubita lui consideră că e de datoria lui să fie alături de tine şi la bine şi la rau. Simţul datoriei este uneori mai important decât iubirea. Este un om sincer şi te poţi baza pe el când promite ceva, iar dacă vreu un sfat sau o vorbă bună, tot la el trebuie să apelezi.

Balanţă

Bărbatul Balanţă nu este o persoană de încredere. Nu pentru că ar fi rău sau neserios, ci pentru că are un suflet de artist şi e adesea cu capul în nori. Când promite ceva, intenţiile lui sunt bune, dar apoi „se ia” cu altele şi uită. Iubita lui trebuie să-i fie şi un fel de secretară pentru că altfel poate omite lucruri importante, cum ar fi şedinţe sau facturi ce trebuie plătite.

Scorpion

Scorpionul se dedică trup şi suflet femeii iubite. Oricând ai nevoie de ajutorul lui este alături de tine, fie că e de bine sau de rău. Din păcate, stă cam rău cu promisiunile, mai ales cănd e vorba de lucruri minore. Ţi-a promis că merge cu tine la cumpărături? Sunt mare şanse să se răzgândească. L-ar rugat să ducă gunoiul? Poţi să fii sigură că uită în câteva minute.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3