Horoscop: Ce tip de sex preferă bărbaţii în funcţie de zodie

De Amelia Matei pe

Săgetător

Sexul în locuri publice
Gândul că ar putea fi prins făcând ceva indecent îl excită foarte tare pe Săgetător, care e dornic să încerce sexul pe plajă sau în mare, în toaleta clubului, în parc sau măcar… în maşina personală. Dacă nu a făcut niciodată sex în astfel de locuri, cu siguranţă a încercat masturbarea în locuri publice.

Capricorn

Sexul clasic
Niciun loc nu e mai potrivit pentru sex decât patul lui de acasă şi nicio poziţie nu e mai bună decât cea a misionarului. Capricornul este destul de cuminte când vine vorba de sex şi preferinţele lui ţi s-ar putea plictisitoare. Dar nu trebuie decât să-i ceri şi va accepta să-ţi îndeplinească orice fantezii sexuale.

Vărsător

Sexul interzis
Libertinul Vărsător se simte cel mai bine atunci când încalcă regulie. De aceea îl atrage mult sexul extraconjugal, sexul cu soţia prietenului, sexul cu o femeie mai în vârstă – orice adolescent din această zodie are o slăbiciune pentru vreo profesoară sexy pe care visează să o seducă chiar în clasă.

Peşti

Sexul în apă
Peştele se simte cel mai bine în apă, aşa că aici îi şi place să facă sex. Totuşi e destul de cuminte, aşa că preferă cada, duşul sau un jacuzii. Sexul în pare sau piscina publică nu îl încântă pentru că e destul de pudic şi temător.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3