Horoscop: Ce tip de sex preferă bărbaţii în funcţie de zodie

De Amelia Matei pe

Leu

Sexul în grup
Ştii deja că Leul este foarte vanitos şi îi place să fie admirat şi lăudat de cât mai multe persoane. Se mândreşte cu priceperea lui în ale sexului şi e dornic să ofere „atenţia” lui unui număr cât mai amre de femei, da rnu îl deranjează nici să fie invidiat de bărbaţi. Swingul şi sexul în grup sunt preferatele lui.

Fecioară

Sexul zgomotos
Acest bărbat care e foarte cuminte la prima vedere, are preferinţe sexuale la care nu te-ai aştepata. Una dintre ele este sexul cât mai zgomotos fiindcă îl excită gemetele tale de plăcere. Ba chiar nu l-ar deranja să te audă ţipând cuvinte vulgare când te aproii de orgasm.

Balanţă

Sexul de împăcare
Evident că nu o să caute ceartă doar ca să aveţi de ce vă împăca. Dar sexul de împăcare rămâne primul în lista lui de favorite. Uşurarea pe care o simte după gândul că te-ar putea pierde îl face să te aprecieze mai mult şi să se implice cu trup şi suflet în partida de sex.

Scorpion

Sexul fără prejudecăţi
Când iubeşte, Scorpionul se dăruieşte cu trup şi suflet, dar aşteaptă acelaşi lucru din partea ta. Pentru el, nimic nu este prea mult atâta timp cât îţi face plăcere. De aceea adoră sexul lipsit de prejudecăţi, în care nimeni nu spune NU la nimic şi nimeni nu judecă nimic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3