Horoscop: Cât eşti de predispusă la accidente în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Activă şi iubitoare de senzaţii tari, femeia săgetător nu numai că este predispusă la accidentări, dar le-a şi suferit deja pe multe dintre cele minore (mâini rupte, capul spart în copilărie, luxaţii, etc). Mereu gata de acţiune şi veşnic plictisită de cei care se mişcă foarte încet, femeia săgetător riscă accidentări atunci când se grăbeşte, fie că este vorba de un deadline la locul de muncă, o întâlnire la care întârzie sau alte astfel de evenimente. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia săgetător sunt de 59%.
Capricorn
Retrasă şi timidă, femeia capricorn nu va avea parte de accidente practicând vreun sport extrem sau fugind de soţia amantului. Fiind o fire potolită şi care nu riscă în viaţa de zi cu zi, femeia capricorn se va feri de accidentări şi obstacole în calea rutinei zilnice. Neîncrezătoare în oameni şi introvertită, femeia capricorn nu riscă nici atunci când vine vorba de relaţii interumane. Gelozia este singura care o poate scoate din felul ei tipicar. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia capricorn sunt de 12%.
Vărsător
Zăpăcită şi mereu pe fugă, femeia vărsător este un accident pe cale să se întâmple…zilnic. Dacă faci parte din nativele acestei zodii multitasking ştii deja că până la ora publicării acestui articol te-ai tăiat într-o foaie de hârtie la birou, ai alunecat în baie şi te-ai aşezat pe lângă scaun pentru că vorbeai la telefon. În cazul tău, predispoziţia pentru accidente a devenit un stil de viaţă. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia vărsătorului sunt de 95%.
Peşti
Sensibilă şi delicată, femeia peşti ştie şi singură că este fragilă ca şi cum ar fi din porţelan. Tocmai de aceea se fereşte de probleme şi se uită de două ori în retrovizoare atunci când conduce. Idealistă şi romantică incurabilă, femeia peşti tinde să umble pe stradă cu capul în nori atunci când a primit un cadou frumos, când iubitul a sărutat-o pe nas sau când a văzut doi bătrâni pe o bancă în Cişmigiu. Adică des, ceea ce înseamnă că nu prea se uită pe unde merge şi visează cu ochii deschişi. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia peşti sunt de 61%.
Citeşte şi Horoscop: Eşti mereu singură? Ce să schimbi la tine ca să ai relaţii reuşite
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3