Horoscop: Cât eşti de predispusă la accidente în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Puternică şi vanitoasă, femeia leu este mereu în pericol să provoace un accident, mai degrabă decât să sufere unul. Cu toate acestea, nu este exclus să o vedeţi în mijlocul unei intersecţii aglomerate, blocând traficul în timp ce îşi rimelează genele sau se dă cu gloss. De asemenea, poate deveni neatentă atunci când duce cafeaua fierbinte pentru invitaţi, dacă în drumul ei vede o scamă pe fustă sau o şuviţă rebelă îi iese din coc. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia leu sunt de 72%.
Fecioară
Mofturoasă şi plină de toane, femeia fecioară critică tot ce vede şi plănuieşte fiecare etapă a vieţii ei. Puţin zgârcită, fecioara poate avea accidente numai încercând să economisească câţiva bănuţi, prin eforturi exagerate (stă pe întuneric la baie ca să nu consume curent, scoate frigiderul din priză când pleacă în vacanţă, etc). Cum critică pe toată lumea, karma negativă s-ar putea să i se răsfrângă în cap şi fecioara nu va observa ghiveciul răsturnat deasupra ei, la etaj, fiind prea ocupată să critice treaba făcută de angajaţii de la spălătoria auto. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia fecioară sunt de 47%.
Balanţă
Leneşă şi foarte mândră de imaginea ei din oglindă, femeia balanţă se pierde cu firea ori de câte ori are parte de însucces. Dacă tocmai se întoarce de la un interviu de angajare şi crede că a spus vreo prostie, balanţa va uita să se uite la culoarea semaforului şi nici pe unde calcă nu va observa. Ca şi în dragoste, balanţa se dedică cu totul unei idei şi ar putea să sufere oricând un mic accident, dacă nu se uită pe unde merge, dacă vorbeşte la telefon când conduce sau dacă vede un băiat drăguţ pe pârtia de schi. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia balanţă sunt de 86%.
Scorpion
Misterioasă şi iubitoare de aventuri în aşternut, femeia scorpion ar putea avea un accident atunci când încearcă o poziţie nouă cu partenerul, atunci când vrea să experimenteze sexul în natură sau când testează o nouă jucărie în dormitor. Fiind geloasă, femeia scorpion ar putea să se piardă cu firea şi să fie neatentă dacă îşi bănuieşte iubitul de vreo aventură sau dacă îl vede cu noua colegă la un brunch, în cafenea. Şansele să ai un accident dacă eşti născută în zodia scorpion sunt de 73%.
Citeşte şi Horoscop: Ce lenjerie intimă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3