Ce fructe te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Femeia săgetător este foarte activă şi face sport, deci nu lipsa activităţii fizice te-a făcut să te îngraşi în ultima vreme. Probabil că ai scăpat la îngheţată în vara asta şi mama ta iar a făcut mai des negresa aia bună, cu glazură de cafea. Nu e niciun stres, mai ai timp până ajungi pe plajă, în costumd e baie, deci poţi să încerci să slăbeşti cu prune.
Capricorn
Femeia capricorn este foarte hotărâtă când vine vorba de greutatea ideală şi nu e greu să o vezi când şi-a propus să slăbească. Pentru că la captolul voinţă stai foarte bine, ai nevoie doar de puţin sport şi o dietă uşoară, de vară, cu avocado ca să scapi de colăcei.
Vărsător
Femeia vărsător e prea mondenă să se îngraşe mult, dar tocmai stilul ei de viaţă haotic şi agitat o face să sară peste mese şi să mănânce de la fast food. Vrei să scapi de colăcei cu viteza fulgerului, trebuie să încerci dieta cu struguri.
Peşti
Femeia peşti arată bine şi nu se apucă de cure de slăbire aiurea, fără sfatul avizat al unui nutriţionist. Cu toate astea, dacă nu ai timp vara asta şi vrei să dai jos câteva kilograme fără eforturi prea mari, trebuie să încerci dieta cu fructe exotice. Imic nu te ajută mai mult să dai jos colăceii şi grăsimea de pe burtă ca o cură de rambutan, kumkuat, mangustan, sau fructul pasiunii.
Citeşte şi Horoscopul african: Vezi ce zodie eşti şi ce vrăji poţi să faci în 2013
Sursa foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!