Ce fructe te ajută să slăbeşti, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu
Femeia leu ştie ce vrea şi pune mult preţ pe aspect şi siluetă. Dar asta nu o fereşte de colăcei, celulită şi kilograme în plus. Dacă ţi-ai luat deja un costum de baie minuscul şi abia aştepţi să intri în concediu, înseamnă că vrei să slăbeşti măcat 2-3 kilograme. Cel mai simplu pentru tine să slăbeşti este cu ajutorul fructului de kiwi.
Fecioară
Pretenţioasă şi niciodată mulţumită de aspectul ei, femeia fecioară vrea să arate bine pe plajă, pentru a-i critica pe ceilalţi şi mai ales pe celelalte femei, mai grase ca ea. Acă vrei să fii cea mai slabă şi sexy femeie de pe plajă, anul acesta, alege o dietă pe bază de banane şi căpşuni.
Balanţă
Femeia balanţă este destul de activă din fire, dar prea leneşă ca să se ţină de treabă. Deşi ţii mult la aspectul tău, îţi plac dulciurile şi nu îţi refuzi niciodată o îngheţată sau un cheesecake. Dacă simţi că ai luat proporţii şi vrei să slăbeşti repejor, înainte de concediu, cel mai potrivit fruct care te-ar ajuta să slăbeşti ar fi pepenele galben.
Scorpion
Femeia scorpion ţine mult la felul în care se prezintă în societate, mai ales că nu ştii niciodată când trebuie să dai pe spate vreun admirator. Fiindcă vrei să scapi de kilogramele în plus rapid şi discret, fără să afle toată lumea că eşti la cură de slăbire, îţi recomandăm o dietă cu ananas proaspăt.
Citeşte şi Horoscopul aztec: Află ce zodie eşti şi ce iţi rezervă viitorul în 2013

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!