Horoscop: Ce job te poate distruge, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Leu

Leii sunt atât de vanitoşi că nu pot suporta pe altcineva să le dea ordine. La fel de mult urăsc leii persoanele care atrag atenţia de la personalitatea lor. Dacă vrei să faci rău unui leu veritabil, tot ce trebuie să faci este să-l angajezi undeva unde nu are cum să strălucească. Joburile care pot distruge psihic şi fizic pe oricine născut în zodia leu sunt: backing vocal, asistent manager, personal care se ocupă cu curăţenia, vânzător la piaţă.

Fecioară

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfecţionist şi fiţe, dar şi pentru răbdare şi meticulozitate. Dacă vrei să nenoroceşti un nativ din fecioară, oferă-i un job în care trebuie să producă mult şi repede. Nimic nu-l indispune mai tare decât treaba pe jumătate făcută sau de mântuială. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o fecioară sunt: jurnalist, lucrător la fabrica de conserve, agent la call center.

Balanţă

Balanţele sunt cele mai fericite dacă nu muncesc. E aceea, cele mai bune opţiuni de job pentru ele înseamnă soţie casnică de milionar bătrân sau câştigătoare la loto. Dacă trebuie, totuşi, să se ducă la serviciu, balanţele preferă joburi creative. Joburile care pot distruge psihic şi fizic o balanţă sunt: strungar, vânzătoare la magazinul de la colţ, contabil.

Scorpion

Profunde şi serioase, dar mai ales ambiţioase, persoanele născute în zodia scorpion se simt cel mai bine acolo unde pot avansa. Pasiunea pentru job este un element important şi nicio slujbă fără provocări nu tentează un scorpion. Orice job care îţi pare superficial şi fără însemnătate sau în care nu poţi avansa te deprimă. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un scorpion sunt: manager gestiune marfă, corporatist, vânzător de spaţiu publicitar în reviste.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!