Ce fel de criminal ai fi în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 13:00

Balanță

Balanțele sunt la fel de pricepute la acoperit urmele unei crime. Pe lângă faptul că nu ar lăsa indicii la fața locului, s-ar purta ca și cum moartea victimei lor le-a înnebunit de durere și ar fi alături de familia ei.

Scorpion

Scorpionul ar folosi cloform, pentru a te lăsa fără apărare, apoi te-ar injecta cu o soluție periculoasă, care nu ar putea fi detectată de autorități. În timp ce ar privi cum te sufoci, te-ar tachina și ți-ar vorbi despre cât de neajutorat ești.

Săgetător

Săgetătorii sunt firi simple și cu picioarele pe pământ, așa că ar alege o metodă mai puțin complicată: și-ar bate victima, până când ar lăsa-o fără suflare.

Capricorn

Capricornii sunt organizați și au un plan pentru orice. Ei vor vrea să termine repede treaba, așa că ar putea să își împuște victima în cap, în stil mafiot. Ar avea o echipă în spate, care ar curăța mizeria făcută de ei. Din grupul lor nu ar lipsi Fecioarele, pe care le-ar angaja pentru a ascunde urmele.

Vărsător

Vărsătorii ar face ceva foarte ciudat. De exemplu, și-ar ucide victima în timpul unei piese de teatru, făcând să pară că totul face parte din spectacol. Pentru performanța lor, ar accepta cu plăcere laude și flori de la public.

Pești

Peștii și-ar captura victima și s-ar juca de-a chirurgul. Ar avea și un dialog cu ea, despre durerea fizică și cea interioară, pe care ei o simt zilnic. Ar avea grijă că toată scena să dureze mult, iar persoana pe care o ucid ar rămâne conștientă. Peștii se simt victime în majoritatea timpului și nu vor lăsa să treacă ușor un moment în care sunt prădători.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!