De ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 12:23

Săgetător

Săgetătorii sunt foarte activi și plini de energie. În general, această poftă de viață este contagioasă și binevenită, dar poate deveni obositoare pe termen lung. Dacă iubești un săgetător, există șanse mari să te saturi de aventuri, de idei năstrușnice pentru weekend și de vacanțe scumpe în locuri exotice.

Capricorn

Capricornii sunt exact opusul săgetătorilor. Dacă alții preferă să iasă în oraș, să meargă în excursii, sau să danseze până în zori, capricornul va fi cel care vrea să rămână acasă. Pentru că este workoholic, capricornul vrea mereu să se odihnească, să facă economie de bani și de timp liber. Dacă cineva nu-l place pe capricorn, este pentru că vrea mereu să muncească și rar să se distreze.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte zăpăciți și asta poate irita anumite persoane. Dacă ai impresia că ai făcut un vărsător să stea locului, te înșeli amarnic. Nu numai că se plictisesc repede și sunt agitați, dar au și mintea mereu în altă parte și un nativ dintr-o zodie foarte organizată ar putea să nu placă deloc flușturaticul vărsător.

Peşti

Nativii din pești au un singur păcat major, care îi face greu de plăcut de anumite persoane, mai energice: sunt firavi și dau impresia unei delicateți bolnăvicioase. Dacă vrei să pui la cale o excursie de grup, nu o să apelezi niciodată la nativul din pești să se ocupe de organizare. Asta îi poate supăra pe unii pești, care vor mereu să arate că sunt demni de încredere, dar zodia lor este una delicată și visătoare, nu energică și pusă pe fapte mari.

Sursa foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!