De ce nu te plac oamenii, în funcție de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 16 aprilie 2020, 12:23

Leu

Leii au multe defecte, dar cel mai grav este că nu iubesc pe nimeni atât de tare ca pe ei înșiși. În afaceri, această trăsătură de caracter îi poate ajuta să facă bani și să ajungă departe, dar în viața persoanlă sau în iubire, le poate aduce numai probleme. Cum să placi un om care se va pune mereu pe el pe primul loc? Ce te faci când vrei să te iubească? Sau când vrei să aveți copii?

Fecioară

Fecioarele sunt celebre pentru cât de creative sunt când se vaită. Se plâng de orice, de la calitatea apei de la robinet, la gustul lipsit de sare al mâncării, sau chiar la performanțele modeste în pat ale partenerului. Cum să placi mult timp pe cineva care te critică tot timpul și care e veșnic nemulțumit?

Balanţă

Balanțele sunt atât de nehotărâte și timide, încât pot enerva pe oricine. Dacă abia ai cunoscut o balanță, să nu te mire nesiguranța și ezitările, sunt ceva absolut normal pentru ele. Dacă este ceva care enervează la balanțe, atunci este vorba despre faptul că niciodată nu aleg ceva din prima. Dacă le întrebi dacă sunt sigure pe decizia lor, vor ezita, vor da înapoi, apoi înainte, apoi se vor răzgândi de câteva ori.

Scorpion

Scorpionii sunt o zodie destul de dificilă când vine vorba de oameni și de relații interumane. Dacă vrei să intri pe sub pielea unui scorpion, trebuie doar să fii om serios și să nu te ții de glume, dar dacă nu-ți place un scorpion, atunci poate că te deranjează senzualitatea lor. Scorpionii au tendința să pară prea sexy, în situații nepotrivite și flirtează cu cine nu trebuie, când nu trebuie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!