Cum te sabotează oamenii, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 09 aprilie 2020, 12:05

femeie cu masca

Fecioară

Nimeni nu este atât de priceput să îi facă pe ceilalți să creadă că este perfect. Nativul acestei zodii pare muncitor, bun, responsabil, dar este un manipulator și este capabil să sape pe toată lumea, dacă astfel îi este lui bine.

Balanță

Balanța este una dintre cele mai de încredere zodii, însă este și foarte impulsivă. Dacă în zilele ei bune ar face orice pentru tine, când o calci pe coadă, pune la cale tot felul de planuri ca să te rănească. Pentru că nu o crezi în stare de răzbunare, nici nu îți vei da seama când ajungi în groapa săpată de o Balanță!

Săgetător

Săgetătorul este o persoană demnă de încredere, până în momentul în care îi stârnești curiozitatea. Este capabil să facă orice, inclusiv să te sape, ca să afle ce își dorește.

Capricorn

Capricornul este o persoană demnă de încredere, însă este și foarte ambițioasă. Dorința sa de a ajunge cât mai sus îi face pe ceilalți să îl creadă capabil de lucruri imorale, însă el nu ar face nimic nedrept.

Vărsător

Nativul acestei zodii are un caracter nobil și încearcă să facă întotdeauna ce este corect. Nu suportă mincinoșii și trădătorii, așa că nu ar face nimic ca să îi rănească pe ceilalți. Singurul defect este că îi place bârfa, iar din această cauză, nu ar trebui să cunoască secretele altora.

Pești

Peștii sunt geloși, posesivi și le place să își plângă de milă. În aceste condiții, nu este de mirare că te-ar săpa fără remușcări, dacă s-ar simți răniți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!