Cum te influențează zodia mamei tale

De Amelia Matei, pe

femeie cu mama ei

Scorpion

Mama Scorpion nu este deloc ușor de păcălit. Probabil ea a deconspirat fiecare minciună și fiecare poveste falsă pe care i-ai spus-o în adolescență, iar acum ai învățat să fii un om corect și să spui adevărul. Tot ea ți-a spus că stă în puterea ta să ajungi sus și să fii nemiloasă cu ipocriții și cu leneșii.

Săgetător

Mama Săgetător este plină de vorbe înțelepte, așa că nu este de mirare că ai devenit persoana de la care toată lumea cere sfaturi. Tot de la ea ai învățat și ce înseamnă să fii puternic, pentru că nu ai văzut-o niciodatî cu capul plecat. Ai devenit, astfel, o femeie pe care nimic pare să nu o doboare, pentru că luptele tale nu le știe nimeni.

Capricorn

Dacă mama ta este Capricorn, ai avut parte de o educație strictă, dar așa ai devenit omul de succes care ești astăzi. Ea ți-a spus că totul se obține prin muncă și că nimeni nu are voie să te depășească. Ai avut parte de cea mai înaltă educație, iar cariera ta i-o datorezi în totalitate.

Vărsător

Mama Vărsător te-a învățat ce înseamnă libertatea! Te-a lăsat să faci propriile greșeli și să iei singură decizii. Nu a pus presiune pe tine nici la școală, nici în carieră, așa că datorită ei ai ajuns să faci ce îți place. Nu ești dispusă să faci compromisuri pe acest plan, pentru că tu ai învățat acasă că orice este posibil.

Pești

Dacă mama ta este Pești, sunt mari șanse să fii o visătoare! Ai primit multă dragoste și ai fost învățată să îi iubești pe ceilalți așa cum te iubești pe tine. De la ea ai aflat că viața se trăiește experimentând și că nu ai voie să refuzi nicio provocare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!