Cele mai periculoase zodii, după datele FBI

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 20 iulie 2017, 17:17

femeie care tine un pistol

Zodiile de Pământ

Capricornul, Fecioara și Taurul sunt arestați în mod constant, potrivit datelor FBI. Taurii sunt foarte temperamentali, astfel că sunt considerați periculoși, iar Fecioarele sunt mereu înarmate până în dinți. Cazierele Capricornilor sunt pline de tot felul de infracțiuni, de la furturi minore la crime, așa că pot fi în fruntea topului celor mai periculoase zodii de Pământ.

Zodiile de Apa

Racul, Scorpionul și Peștii nu sunt lipsiți de o latură negativă. Dintre semnele de Apă, Racii comit cele mai multe și mai variate infracțiuni, astfel că sunt foarte periculoși. Scorpionii și Peștii sunt impulsivi, iar cele mai multe fapte penale sunt făcute la nervi.

Potrivit datelor FBI, Racii sunt cei mai periculoși infractori din zodiac, urmați de Tauri. Pe locul trei urmează Săgetătorul, urmat de Berbec, Capricorn, Fecioară, Balanță, Pești, Scorpion, Leu, Vărsător și Gemeni. Nativul Gemeni este pe ultimul loc, deoarece infracțiunile lui sunt rareori asociate cu violența, cele mai multe fiind fraude și înșelăciuni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!