Ce păcate faci, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 14 aprilie 2020, 15:25

femeie cu ruj rosu

Leu

Nu există nativ mai arogant decât tine, iar dacă lumea s-ar sfârși în fața ta, grija ta cea mare ar fi să ai un outfit pe măsură. Dar trufia este doar primul dintr-o listă lungă de păcate pe care ai tendința să le faci. Nu ai o problemă să minți, adulterul nu ți se pare o idee atât de rea, dacă te vei hotărî, vreodată, să nu mai trăiești în păcat cu una dintre jumătățile tale, iar jocurile de noroc sunt locul în care te reculegi după o zi proastă. Nu ar fi rău să începi să faci câteva fapte bune, dacă te gândești că ți-ai putea dori, vreodată, o eternitate frumoasă!

Fecioară

Ești o persoană corectă și ai întotdeauna grijă să faci ce este bine, însă acțiunile tale sunt prea calculate. Nu înseamnă că nu ești apreciat pentru efortul de a-ți stăpâni pornirile rele, însă ai putea să lași garda jos și să dai dovadă de mai multă umanitate. Nu mai vorbim de faptul că atitudinea ta corectă are nevoie de un impuls, iar sedativele s-ar putea să ți se pară cea mai ușoară variantă.

Balanță

Ești un om bun în esență, însă ai câteva slăbiciuni care te-ar putea împinge în păcat. Îți plac mult banii, iar inima ta se topește în fața lucrurilor frumoase. În plus, aceste plăceri pe care vrei să ți le satisfaci te fac să uiți să îi mai ajuți pe alții și te transformă într-o persoană egoistă.

Scorpion

Ai o personalitate predispusă la dependențe și acționezi întotdeauna sub influența sentimentelor pe care le ai. Când ești fericită, ești lapte și miere, însă când ești nervoasă, nu prea reușești să îți controlezi pornirile. Violența și agresivitatea sunt păcatele care îți vor marca viața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!