Ce fel de prieten eşti în funcţie de zodie

De Libertatea pentru femei, pe

Leul, un ajutor de nădejde
Are charismă, ştie să se impună şi este ambiţios. Mereu plin de energie şi pus pe fapte mari, are pretenţia ca persoanele din jur să ţină pasul cu el. Poate fi un caracter dificil, dar poate fi şi un prieten de nădejde, pentru că Leul nu te lasă la greu. Îi place să fie lăudat şi iubit, dar la rândul lui oferă dragoste şi sprijin cu generozitate. Dacă ai un prieten autoritar, cu veleităţi de şef, dar deosebit de atent cu tine şi săritor, înseamnă că este un Leu veritabil.
Fecioara, un amic pretenţios
Ai cunoscut vreun cârcotaş, care caută nod în papură oricât de bine ar fi făcute lucrurile? Probabil este o Fecioară, tipicară şi atentă la detalii. Dacă este femeie, veţi ajunge la un acord în cele din urmă, dar, dacă este bărbat, te împaci mai greu cu ambiţia lui de a fi totul perfect. Preocuparea pentru modul în care arată şi grija excesivă pentru sănătate e specifică zodiei. Fecioarele sunt ambiţioase în carieră, dar şi pragmatice. Când vine vorba de cheltuieli, sunt deosebit de prudente.
Balanţa, diplomatul zodiacului
Diplomat înnăscut şi un maestru al cuvintelor, nativul din Balanţă te va cuceri cu firea lui împăciuitoare şi răbdătoare. Foarte rar se întâmplă să îl enerveze ceva şi, chiar şi atunci, va şti cum să abordeze lucrurile cu tact şi diplomaţie. E prieten cu toată lumea, se simte bine în orice mediu, deşi este o fire sensibilă, dar se fereşte să arate acest lucru. Singura lui problemă este că se decide foarte greu când este pus în faţa unei probleme delicate.
Scorpionul, schimbător ca apa
Fereşte-te de înţepătura Scorpionului! Se spune că are o fire răzbunătoare şi că nu suportă competiţia. Vorbeşte foarte rar despre sine şi ia decizii de unul singur, fără să se gândească la ceilalţi. Dacă ai un astfel de prieten, cel mai greu este să-i înţelegi comportamentul, pentru că trece uşor de la o stare la alta. Dar, în dragoste, este un partener fidel pe viaţă, un soţ de încredere, deşi suferă adesea de gelozie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!