Ce ascunde un bărbat în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Capricorn

În pat nativul zodiei Capricorn este mereu dornic de acţiune, fără să fie însă consumat de faptul că a stat prea mult timp pe tuşă. Este gentil şi tandru cu iubita lui. Este fericit să primească indicaţii cu privire la ce îţi place în pat, căci pentru el este important să ştie cum îţi poate oferi cele mai intense senzaţii. Poate trata însă actul sexual ca pe o sarcină ce trebuie îndeplinită. De fapt, va încerca să îşi mascheze atitudinea uneori prea serioasă din timpul sexului.

În pat Capricornul te priveşte cu o detaşare forţată, pentru că nu vrea să simtă că pierde controlul asupra propriei persoane.

Vărsător

În pat nativul zodiei Vărsător nu are limite fizice sau morale. În sex totul este permis, consideră el. Tocmai pentru că preferinţele lui sunt de cele mai multe ori neconvenţionale, ezită să le împărtăşească de la bun început. În timp, însă, se plictiseşte, dacă cea de lângă el nu este deschisă şi dornică să încerce lucruri inedite. Acest nativ are o viziune originală, poate găsi plăcere sexuală în cele mai atipice scenarii şi, de aceea, are nevoie de cineva care să empatizeze cu el.

În pat Vărsătorul nu combină dragostea şi sexul, de aceea se poartă cu tine după cum îi dictează instinctele, fizice sau mentale, nu inima.

Peşti

În pat nativul zodiei Peşti trăieşte o fantezie pe care şi-a construit-o cu mult timp înainte şi în care voi doi sunteţi personajele principale. Îi plac femeile misterioase, aşa că în timpul sexului preferă să dea peste situaţii imprevizibile, decât să ştie de la bun început cel mai scurt drum către satisfacţie. În pat va evita să îţi arate direct care sunt dorinţele sale, pentru că se aşteaptă să îi ghiceşti gândurile, văzând acest lucru ca pe un semn de compatibilitate maximă.

În pat zodia Peşti te priveşte ca pe o operă de artă pe care el o făureşte şi o descoperă în acelaşi timp.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4