Ce ascunde un bărbat în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Balanţă

În pat nativul zodiei Balanţă este foarte entuziast, fiind fermecat atât de partea animalică, cât şi de cea romantică a unei partide de sex. Este un partener care dăruieşte adesea mai mult decât primeşte, deşi nu intenţionează asta şi merge teoretic pe principiul egalităţii. Va încerca să nu îţi mărturisească eventualele lui nemulţumiri, legate de regulă de impulsivitatea şi egoismul partenerei. Preferă să apeleze la tactici diplomatice pentru a repara o problemă.

În pat Balanţa te vede ca pe o femeie pe care nu o poate avea în totalitate şi pe care încearcă să o seducă în fel şi chip.

Scorpion

În pat Scorpionul devine cu atât mai pasional, cu cât relaţia de cuplu se încheagă mai armonios. Este incitant pentru el să te descopere puţin câte puţin în timpul sexului, de aceea adoptă multe strategii în pat, vrând să te surprindă şi să te testeze. Poate fi brutal într-o seară şi gentil în următoarea. Are nevoie în pat de o parteneră la fel de complexă precum este el. Va încerca să ascundă plăcerea fizică pe care i-o oferi, dar şi că se gândeşte la tine în ipostaze sexy chiar şi când mergeţi la cumpărături. Nu va putea însă să ascundă faptul că te doreşte.

În pat Scorpionul vrea să te vadă căzând victimă a farmecelor lui.

Săgetător

În pat Săgetătorul trăieşte sexul cu euforie, spontaneitate şi un simţ al umorului mai dezvoltat decât al celorlalte zodii. Pentru el sexul trebuie să fie provocator şi inedit. Este important să găsească în fiecare partidă ceva nou. Îi place să facă pe cuceritorul, dar se îndepărtează când cedezi şi încerci să te apropii emoţional de el. Va încerca să îţi ascundă faptul că vede sexul ca pe un sport, asta până când va dori să condimenteze viaţa voastră sexuală.

În pat Săgetătorul te priveşte la început ca pe o comoară ce trebuie descoperită, iar mai apoi, ca pe tovarăşul lui de drum cu care porneşte în expediţii sexuale.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4