Ce ascunde un bărbat în pat în funcţie de zodie

De Stela Moisescu pe

Rac

În pat nativul zodiei Rac se implică şi emoţional având instinctul de a oferi mai mult decât primeşte. Îi place să o urce pe culmile plăcerii pe partenera lui şi speră ca fiecare act sexual să îl apropie şi mai mult de ea pe toate planurile. Are o intuiţie ieşită din comun în pat. Îţi va ascunde faptul că îi este frică să nu te piardă şi va încerca să te seducă irevocabil cu generozitatea lui din plan sexual.

În pat Racul te ridică pe un piedestal şi speră să nu profiţi de sensibilitatea lui.

Leu

În pat nativul zodiei Leu este foarte preocupat să afle ce simţi în timp ce faci sex cu el. De aceea îşi analizează atât prestaţia lui în pat, cât şi reacţiile tale. Multe dintre fanteziile lui conţin scenarii în care partenera îl doreşte cu ardoare. Va ezita să îţi destăinuie obsesia lui de a fi adorat, pentru că nu ar vrea să te vadă cum începi să te prefaci mai extaziată decât eşti de fapt. Reacţiile tale spontane sunt cele care îi gâdilă orgoliul.

În pat Leul te vede ca pe o fană înfocată, de aceea tinde să şi pozeze în timpul sexului, tocmai pentru ca tu să îl priveşti cu şi mai multă adoraţie.

Fecioară

În pat nativul zodiei Fecioară nu este precum ar indica semnul, un inocent, dimpotrivă! Îi place să întreacă limitele bunului simţ, fiind incitat de jocurile murdare, poate chiar la propriu. Este unul dintre puţinii bărbaţi care posedă o generozitate necondiţionată. Va încerca să îţi ascundă timiditatea pe care o simte în pat, mai ales la începutul unei relaţii. Fecioara are nevoie de timp de acomodare cu o nouă parteneră.

În pat nativul în zodia Fecioară te vede ca pe un partener de complot, considerând sexul o plăcere vinovată în care voi doi scăpaţi neprinşi.

Citeşte continuarea pe următoarea pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4